04 / 05 / 2024

İk Global Turizm nerede

İk Global Turizm nerede

İk Global Turizm Organizasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kamal İbrahim tarafından kuruldu. 

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Aksu Danışmanlık Otelcilik Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Danışmanlık Otelcilik Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aksu tarafından kuruldu.

Fcc Proje Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fcc Proje Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Çadırcı tarafından kuruldu.

Alfa Global Turizm Yatırım İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Global Turizm Yatırım İthalat İhracat Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Keleş tarafından kuruldu.

Consept Yapı Mimarlık Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Consept Yapı Mimarlık Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de kuruldu.

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Ahmet Muhammed Küreli tarafından kuruldu.

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Akbalık tarafından kuruldu.

May Vinç Mimarlık Ve Turizm  Limited Şirketi kuruldu!

May Vinç Mimarlık Ve Turizm  Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli Mülayim Aydın tarafından kuruldu.

Dodo Danışmanlık Emlak Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dodo Danışmanlık Emlak Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda  700 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Lokumcu ve Uğur Özdemir ortaklığında kuruldu.

İk Global Turizm nerede Haberi

İk Global Turizm nerede

İk Global Turizm Organizasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kamal İbrahim tarafından kuruldu. 

İk Global Turizm Organizasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

İk Global Turizm Organizasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: İnönü Mh.Cumhuriyet Cd.Umaç Ap.N.93/6...