12 / 05 / 2024

İkad Otelcilik Turizm adres

İkad Otelcilik Turizm adres

İkad Otelcilik Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Aşıcı ve Faruk Kutsal Dörtcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Yusuf Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yusuf Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1.000.000,00 TL sermaye ile İlhami Sil tarafından kuruldu.

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Lugano Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Lugano Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Adnan Yayla tarafından kuruldu.

Astor Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astor Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ömer Esen, Ayhan Esen, Tekin Esen tarafından kuruldu.

Mina Life Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Life Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şeyma Selenay Kefeli tarafından kuruldu.

Umt Otelcilik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umt Otelcilik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Daşçı tarafından kuruldu.

Aktay Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktay Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Taytan ve Osman Aksan ortaklığında kuruldu.

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Selim Kuşbey tarafından kuruldu.

Hera Suit Otelcilik Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Suit Otelcilik Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Ekmekci tarafından kuruldu.

Masro Otelcilik Turizm Seyahat Organizasyon Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masro Otelcilik Turizm Seyahat Organizasyon Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar2da 400 bin TL sermaye bedeli ile Engin Şen ve Osams Zeinhom H aly ortaklığında kuruldu.

Verde Otelcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verde Otelcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gün tarafından kuruldu.

Nostalji Otelcilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Nostalji Otelcilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Alkan ve Mehmet Ali Geçer ortaklığında kuruldu. 

By İs Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By İs Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Tataroğlu tarafından kuruldu.

İkad Otelcilik Turizm adres Haberi

İkad Otelcilik Turizm adres

İkad Otelcilik Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Aşıcı ve Faruk Kutsal Dörtcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. İkad Otelcilik Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek bu işyerlerinde danışmanlık yapmak bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiraya vermek bu tesislere ait her türlü sarf ve tüketim malzemelerinin alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İkad Otelcilik Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Kayışdağı Yolu Caddesi, Zümrüt Konak Apartmanı...