27 / 04 / 2024

Astor Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Astor Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ömer Esen, Ayhan Esen, Tekin Esen tarafından kuruldu.



Astor Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ömer    Esen, Ayhan Esen, Tekin Esen tarafından kuruldu.

Astor Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
- Her türlü otel, motel, pansiyon ve konaklama yerlerinin işletmeciliğini yapmak. - Her türlü otel, motel, pansiyon ve konaklama yerleri açmak. - Her türlü alkollü ve alkolsüz restoran, lokanta, kafe açmak ve işletmek. - Her türlü turizm amaçlı eğlence yerleri açmak ve işletmek. - Turizm amaçlı, her türlü geziler düzenlemek, turizm alanında danışmanlık hizmeti vermek. - Her türlü gıda maddesinin ve malzemesinin ticaretini ve imalatını yapmak. Şirket amaç ve konusuna ilişkin olarak; - Her türlü gayrı menkulü alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. - Her türlü kara, hava ve deniz taşıtını alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. - Şubeler açabilir. - Bayilikler ve distribütörlükler alabilir, verebilir.


Geri Dön