07 / 05 / 2024

İkarus trafik şirketi adres

İkarus trafik şirketi adres

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Çelik tarafından kuruldu.

Megayol Trafik İşaretleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megayol Trafik İşaretleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Yılmaz ve Mustafa Dağlar ortaklığında kuruldu.

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Morkoç tarafından kuruldu.

Okbar Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okbar Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem İpek tarafından kuruldu.

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünüvar tarafından kuruldu.

Kiter Trafik İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kiter Trafik İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çağdaş Kiter tarafından kuruldu.

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Reşit Çetin tarafından kuruldu.

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile N. Shukur H. Husseın tarafından kuruldu.

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  Serkan Has tarafından kuruldu.

Mhg Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhg Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Morkoç tarafından kuruldu.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Ssts Trafik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssts Trafik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Alptuğ Giray Erdağı, İsmet Gökşad Erdağı, Mehmet Ali Silgu ve Sercan Akti tarafından kuruldu.

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

İkarus trafik şirketi adres Haberi

İkarus trafik şirketi adres

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.


İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi adres: Ümraniye, Alemdağ Caddesi, Yeni İstanbul Çarşısı A Blok...