15 / 05 / 2024

ikinci Abdülhamid Han Müzesi

ikinci Abdülhamid Han Müzesi

Gençliğin ve gelecek nesillerin Sultan 2. Abdülhamid Han'ı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmeleri için 'Sultan 2. Abdülhamid Han Müzesi istiyoruz' başlıklı bir imza kampanyası başlatıldı.

100. yıl müjdesi! Karadeniz gazından sevindiren gelişme

Yeni keşif için yola çıkan Abdülhamid Han sondaj gemisi, Akseki-1 kuyusunda çalışmaları devam ettiriyor. Akseki-1’in, Akdeniz’in doğusunda doğalgaz potansiyeli en yüksek saha olduğu ifade ediliyor. 29 Ekim’de de Cumhuriyet’in ilanının yüzüncü yılında müjde yolda.

ABD'de ikinci el konut satışları yüzde 2,7 azaldı!

ABD'de ikinci el konut satışları, tüm beklentilere rağmen Nisan ayında geçtiğimiz yılın Nisan ayına göre yüzde 2,7 azalışla 5,85 milyona geriledi.

ABD'de ikinci el konut satışları martta yüzde 3,7 düştü!

ABD'de ikinci el konut satışları, mart ayında Şubat ayına göre yüzde 3,7 düşüş göstererek 6,01 milyona geriledi.

ABD'de ikinci el konut satışları Şubat ayında beklenenden fazla azaldı!

ABD'de ikinci el konut satışları, Şubat ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 6,6 azalarak 6,22 milyon oldu

ABD'de ikinci el konut satışları Ocak ayında beklentilerin aksine arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, Ocak ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 0,6 oranında artarak 6,69 milyon oldu

Divanhane Eski Karakol Binası yıkılacak! İBB'nin başvuru reddedildi!

İstanbul Kasımpaşa'da bulunan ve Sultan Abdülaziz Han tarafından yaptırılan tarihi Divanhane’nin Eski Karakol Binası'nın yıkımının iptal başvurusu reddedildi.

ABD'de ikinci el konut satışları arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, geçen sene Aralık ayında bir önceki aya kıyasla beklenmedik bir yükseliş kaydederek yüzde 0,7 artışla 6,76 milyona çıktı.

ABD'de ikinci el konut satışları yüzde 2,5 azaldı!

Kasım ayında ABD'de ikinci el konut satışları aylık bazda yüzde 2,5 azalarak 6,69 milyona geriledi.

ABD'de ikinci el konut satışları Ekim'de yüzde 4,3 arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, Ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 4,3 yükselerek 6,85 milyona ulaştı ve son 5 aydır gösterdiği yükseliş eğilimine devam etti.

İnova Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnova Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdülhamid Kablan tarafından kuruldu.

ABD'de ikinci el konut satışları eylülde yüzde 9,4 arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, eylülde aylık bazda yüzde 9,4 artarak 6,54 milyona ulaştı. Piyasa beklentisi, yüzde 5 artışla 6,3 milyon seviyesinde gerçekleşmesi yönündeydi.

ABD'de sıfır ve ikinci el konutlara talep devam ediyor!

ABD Merkez Bankası (Fed), Amerikan ekonomisindeki mevcut duruma ilişkin değerlendirmelerin bulunduğu "Bej Kitap" raporunun Ekim 2020 sayısını yayımladı. Raporda konut piyasasında sıfır ve ikinci ellere yönelik talebin devam ettiği belirtildi.

145 yıllık Karadeniz-Akdeniz Otoyolu'nun yüzde 84'ü tamam!

Osman Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen, 2’nci Abdülhamid'in rüya projesi 145 yıllık Karadeniz- Akdeniz Otoyolu Projesi’nin yüzde 84’ü tamamlandı.

ikinci Abdülhamid Han Müzesi Haberi

ikinci Abdülhamid Han Müzesi

Gençliğin ve gelecek nesillerin Sultan 2. Abdülhamid Han'ı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmeleri için 'Sultan 2. Abdülhamid Han Müzesi istiyoruz' başlıklı bir imza kampanyası başlatıldı. change.org adresi üzerinden başlatılan kampanyaya kısa sürede 10 binlerce vatandaş destek verdi.


Derin Tarih Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Yeni Şafak Yazarı Mustafa Armağan, sosyal platform change.org üzerinden ses getirecek bir sosyal sorumluluk kampanyasına imza attı.Tarihçi yazar Armağan, Sultan Abdülhamid için önemli bir projeyi gündeme getirdi. Sultan Abdülhamid'in anlaşılması ve bu eksende kavranması gerektiğine vurgu yapılan imza kampanyasında, Sultan 2. Abdülhamid Han Müzesi'nin açılması gerektiğini söyledi.





En uygun yer Yıldız Sarayı


Mustafa Armağan'ın önerisine dair açıklaması...