10 / 05 / 2024

İkinci Evre nerede

İkinci Evre nerede

İkinci Ev’re projesi 4 tip (3+1) ve tek tip (4+1) normal ve bahçeli dairelerden oluşmaktadır. (3+1) Daire ÖN SATIŞ fiyatlarının 497.200.-TL’dan başladığı projede toplam daire sayısı 323 adettir.

Gedizler Yapı Ev're 2 ön satışa çıktı!

İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgesi Sancaktepe’de yükselen ‘İkinci Ev’re’ ön satışa çıktı. 2018’de teslim edilecek olan proje; özellikleri ve yatırım değeri ile dikkat çekiyor.

İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

İstanbullulara ucuz konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum projelerin hayata geçirileceği ilçeleri de açıkladı. Peki İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

Kuzeyşehir Koru nerede?

Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Projede dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Çevre Yolu'nun yanında yükselen Kuzeyşehir Koru nerede?

Emlak ve çevre temizlik vergisi yarın sona eriyor!

1 Mart'ta başlayan emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi 1. taksit ödeme dönemi 31 Mayıs'ta sona eriyor. İkinci taksitler Kasım ayında ödenecek...

İkinci Evre Gedizler fiyat listesi 2018!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen İkinci Evre Gedizler projesinde büyük fırsat kapsamında aylık taksit ödemeleri 3 bin 500 TL'den başlıyor...

Sancaktepe Gedizler Evre 2. Etap örnek daire!

323 daireden meydana gelen İkinci Evre Gedizler projesinde büyük fırsat kapsamında 2 oda 1 salon 490 bin TL'lik dairelere 3 bin 500 TL taksit ödeyerek sahip olmak mümkün..

İkinci Evre Gedizler 2017 ödeme kampanyası!

İkinci Evre Gedizler 2017 ödeme kampanyası kapsamında fiyatlar üzerinden yüzde 20 indirim sağlanıyor ve indirimli fiyatlar 3+1'lerde 595 bin TL'den başlıyor...

İkinci Evre Gedizler 2017 güncel fiyatlar!

Yüzde 10+ yüzde 10 indirim kampanyası bulunan İkinci Evre Gedizler projesinde daire fiyatları indirimle birlikte 586 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Gedizler Yapı'dan Emlak Konut tarihi kampanyasına destek!

Gedizler Yapı da Emlak Konut’un ve GYODER’in tarihi kampanyasını destekliyor. İkinci Evre projesinde 20 yıl vadede yüzde 0,79 vade farkı uygulanıyor.

İkinci Evre Gedizler satılık daire fiyatları!

İkinci Evre Gedizler satılık daire fiyatları 2+1'lerde 524 bin TL'den başlıyor. Evre Gedizler 2. etap teslimleri Mayıs 2018'de yapılacak...

Emlak ve çevre vergisi ödemeleri için son 6 gün!

Vergi takvimine göre 31 Mayıs'ta emlak ve çevre temizlik vergisi ilk taksit dönemi sona eriyor. İkinci taksitlerin Kasım ayında ödeneceği bu iki vergi için son 6 gün kaldı.

Çevre temizlik vergisi için son 8 gün!

Çevre temizlik vergisi, Mayıs ayı içerisinde ödenen vergiler arasında yer alıyor. Çevre temizlik vergisi için son 8 gün kaldı. İkinci taksitler Kasım ayında ödeniyor..

Taksim Meydanı'nda çevre düzenleme tartışmaları!

İkinci etabı başlatılan Taksim Meydanı Çevre Düzenlemesi çalışmaları için vatandaşların bir bölümü “Güzel oluyor” yorumu yapıyor, bir kısmı ise meydanın ruhsuzlaştığını ifade ediyor.

Çevre temizlik vergisi son ödeme tarihi 2015!

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu çevre ve temizlik hizmeti için ödeniyor. İkinci taksit ödemelerinin Kasım ayında yapıldığı çevre temizlik vergisi son ödeme tarihi 2015 ne zaman?

İkinci Evre nerede Haberi

İkinci Evre nerede

Ev're 2 projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Gedizler Yapı’nın İkinci Ev’re projesi Anadolu Yakasının yükselen değeri Sancaktepe ‘de… İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgesi Sancaktepe’de yükselen ‘İkinci Ev’re’ ön satışa çıktı. 2018’de teslim edilecek olan proje; özellikleri ve yatırım değeri ile dikkat çekiyor.


Birinci projesini taahhüt ettiği teslim süresinden 5 ay önce tamamlayarak hak sahiplerine teslim eden Gedizler Yapı, yeni projesinde beklentileri de yükseltiyor. Gerek proje kalitesi, gerekse içinde yaşayanların beğeni ve yaşam standartlarında en iyiyi hedefleyen Gedizler Yapı, İkinci Ev’re de yatırımcılarına hem kazanacakları hem de içinde yaşamaktan keyif alacakları bir proje vaat ediyor. 


Huzurlu bir gelecek için ihtiyacınız olan her şey  İkinci Ev’re de yatırımcılarını bekliyor..


İkinci Ev’re ;

- 4.100 yataklı  Avrupa’nın en büyük Şehir Hastanesi’ne 3...