02 / 07 / 2024

İkinci Kordon yenileme çalışmaları

İkinci Kordon yenileme çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İkinci Kordon yenileme çalışması gerçekleştirecek. Alt yapı çalışmaları nedeniyle taşları yıpranan yolda, yağmur ve içme suyu şebeke hatları da yenilenerek alt yapı çalışmaları tamamlanmış olacak.

İzmir Birinci Kordon yeniden yapılandırılıyor!

Birinci Kordon'daki, her gün çok sayıda İzmirlinin spor yaptığı, hor kullanım nedeniyle yırtılan tartan pistte yenileme çalışmalarını başlandı. Bu çalışmalar sırasında tartan pistin altından geçen ve çürüyen su boruları yerinden sökülüp, bu çalışmalar kapsamında yenilenecek.

İkinci Kordon yenilenecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İkinci Kordon yenileme çalışması gerçekleştirecek. Alt yapı çalışmaları nedeniyle taşları yıpranan yolda, yağmur ve içme suyu şebeke hatları da yenilenerek alt yapı çalışmaları tamamlanmış olacak.

İzmir 2. kordonda yenileme çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ikinci Kordonda yenileme çalışmaları için harekete geçti. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı’nın Ali Çetinkaya Bulvarı ile 1476/1 sokak arasında kalan kısmında (ikinci kordon) yenileme çalışması gerçekleştirecek.

DASK yenileme zorunlu mu?

Zorunlu deprem sigortası olan DASK, yıllık olarak düzenleniyor. DASK poliçe süresinin son bulması halinde, DASK'ın yenilenmesi gerekiyor. Peki, DASK yenileme zorunlu mu? İşte DASK yenileme işlemleri..

Sincan'da kentsel yenileme hızlanıyor!

Sincan 'ın Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi. Vatandaşla masaya oturacak olan Sincan Belediyesi, vatandaşın da muvafakatlarını alacak

Sincan'da kentsel yenileme hızlanıyor!

SİNCAN'IN Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi.Vatandaş ile masaya oturacak olan Sincan Belediyesi, vatandaşın muvafakatlarını da alacak.

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başlıyor!

Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi. Sincan yeni yüzüne kavuşacak.

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başlıyor!

Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi. Tamamlandıktan sonra ise Sincan yepyeni yüzüne kavuşacak.

Ünlü markaların gözü Kordon'da!

Kordon, İstanbul'daki lüks restorancıların da ilgi odağı haline geldi. Nusr-et Steakhouse ve Big Chefs başta olmak üzere birçok ünlü marka, İzmir'in Birinci Kordonu'nda yatırım yapmak amacıyla araştırmalara başladı.

Arçelik, yenileme hareketi başlattı!

Arçelik, yenileme hareketi başlattı. Arçelik, yenileme hareketi ile hem tüketicilerin ürünlerini yenileniyor hem de eski ürünleri geri dönüşüm tesislerinde yeniden doğaya kazandırılıyor.Kampanya 31 Ekim'e kadar sürecek.

Kentpark Faik Baysal Kütüphanesi'nin yenileme çalışmaları başlatıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmalarının başlatıldığı Kentpark içerisindeki kütüphanenin adı yapılan anket çalışmasıyla belirlendi. Başkan Toçoğlu, " Faik Baysal Kütüphanesi şehrimize hayırlı olsun ” dedi.

Karayollarında yenileme ve yapım çalışmaları!

Karayollarının yenileme ve yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Kurban Bayramı nedeniyle 8 Ekim saat 08:00'e kadar otoyol ve köprülerden ücretsiz geçiş yapılacak...

Arçelik, Türkiye'nin en büyük yenileme hareketini başlatıyor!

Arçelik A.Ş., “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonu çerçevesinde Türkiye’nin en büyük yenileme hareketini başlatıyor. Markası ne olursa olsun, eski eşyaları kullanıcıların evinden alıyor ve yepyeni ürünlerle değiştiriyor...

İkinci Kordon yenileme çalışmaları Haberi

İkinci Kordon yenileme çalışmaları


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı’nın Ali Çetinkaya Bulvarı ile 1476/1 Sokak arasında kalan kısmında (İkinci Kordon) yenileme çalışması gerçekleştirecek. Alt yapı çalışmaları nedeniyle taşları yıpranan yolda, yağmur ve içme suyu şebeke hatları da yenilenerek alt yapı çalışmaları tamamlanmış olacak. Daha sonra esnafın ve vatandaşların çalışmalardan dolayı mağdur olmaması için taş yerine daha kısa sürede yapımı gerçekleştirilebilen renkli desenli asfalt uygulaması mevcut dokuya uygun olarak yapılacak. 


İzmirlilerin çalışmalardan en az seviyede etkilenmesi için Ramazan ayını tercih eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, düzenlemeye 18 Haziran 2015 Perşembe günü başlayacak. Bir ayda tamamlanacak çalışmalar boyunca söz konusu yol trafiğe kapatılacak. 


Resimaltı: İzmir Büyükşehir Belediyesi daha önce Seferihisar Meydan düzenlemesi çalışmasında da renkli- desenli asfalt uygulaması gerçekleştirmişti. İkinci Kordonda da benzer bir uygulama bölgenin dokusuna uygun...