24 / 07 / 2024

ikinci lig şehir nedir

ikinci lig şehir nedir

Yatırımcının, büyük şehirlerdeki lüks konutları bir kenara bırakıp daha küçük piyasalara bakmasının vaktinin geldiği belirtiliyor. Savills, alternatif varlıklar için küresel gayrimenkul piyasalarını tarayanlar için bir rapor hazırladı.

Fİ Yapı'dan açıklama geldi! Fİ Şehir Kırıkkale'de ikinci etabın teslimleri 30 Mayıs'ta başlıyor!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ Şehir Kırıkkale projesinde ikinci etap bloklar 30 Mayıs 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat!

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 72 daire bulunuyor. 

Eston Şehir Koru'da ikinci etap satışları başladı!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı. Projede 2+1, ve 4+1 daireler yer alıyor.

Bahçeşehir Strada'nın ikinci etabı satışta!

Akzirve, Bahçeşehir Strada'nın ikinci etabı Strada 2, 476 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Asmalı Bahçe Şehir'in ikinci etabı teslim edildi!

91 bin metrekare büyüklüğünde bir arazide hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir!de ikinci etap konut teslimleri başladı...

Hayatpark: Bahçeşehir’e ikinci gölet!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir’e ikinci bir gölet park kazandırdı.

Bahçeşehir'e ikinci gölet!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Hoşdere mevkiine ikinci bir gölet park kazandırdı.

İzmir'e ikinci şehir hastanesi yapılacak!

Sağlık Bakanlığınca İzmir'de yapımına başlanan 2 bin 60 yataklı Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yanısıra Buca'ya ikinci bir şehir hastanesi yapılacak.

İkinci Mavişehir projesi yolda!

Alsancak'ta Tariş'e ait tartışmalı araziler için yeni proje tamam. Tariş ile protokol imzalayan Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Mavişehir'e ne yaptıysak burada da aynısını yapacağız" dedi

Bahçeşehir Okulları 81. kampüsünü Samsun'da açtı!

Bahçeşehir Okulları’nın Samsun’daki ikinci kampüsü olan “19 Mayıs Kampüsü”nün açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Meclisimize gelip inceleme yapan yabancı devlet adamları da keşke daha önce gelseymişiz söylemlerinde bulundular.

Bafra'ya ikinci köprü müjdesi!

Bafra 100 yıllık köprü sorununa neşter vuran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçeye verdiği ikinci köprü müjdesi için uygun yer tespitine başladı. Başkan Yılmaz, hem Bafra hem de Çarşamba ovalarına kazandırılacak projelerin yerlerini havadan inceledi.

Nidapark Kayaşehir lansmanı 29 Eylül'de!

Nidapark Kayaşehir projesinin lansmanı 29 Eylül'de yapılacak. Nidapark Kayaşehir projesinin ilk etabı 2018'in ikinci çeyreğinde teslim edilecek...

Trabzon Çömlekçi ikinci etapta ilk yıkım yapıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında ilk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

ikinci lig şehir nedir Haberi

ikinci lig şehir nedir

Araştırmada, prim yapması muhtemel ikinci lig şehirler ile tatil beldeleri incelendi. Küresel ekonomik hiyerarşi içinde hızlı yükselmesi beklenen şehirler bu açıdan cazip olarak görülüyor. Gelecek 10 yılda bu trend gayrimenkul piyasasındaki yatırımların yönünü çizecek.


Küresel gayrimenkul piyasasında yatırımlar yeni bir safhaya geçiyor. Dünya genelinde yatırımcılar yıllardır en büyük şehirlere odaklanırken, artık konut yatırımı tercihlerinde daha ‘maceracı bir ruhla’ hareket etmeye başladılar. Yatırımcı artık son 10 yılda fiyatların yüzde 100’den fazla arttığı pahalı merkezlerden uzaklaşarak ‘ikinci lig’ olarak nitelenen ve yeni yükselişe geçen daha küçük şehirler ile tatil beldelerine yöneliyor. ABD ve Avrupa’da küçük şehirlerde konut alımlarının cazibesi artarken, refah düzeyinin yükseldiği Asya’daki şehirler ve tatil yerlerindeki alımlar gelecek birkaç yıl sektörün en yakından takip edeceği trendler. 


Gayrimenkul, en önemli yatırım araçlarından...