03 / 07 / 2024

Bahçeşehir Okulları 81. kampüsünü Samsun'da açtı!

Bahçeşehir Okulları 81. kampüsünü Samsun'da açtı!

Bahçeşehir Okulları’nın Samsun’daki ikinci kampüsü olan “19 Mayıs Kampüsü”nün açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Meclisimize gelip inceleme yapan yabancı devlet adamları da keşke daha önce gelseymişiz söylemlerinde bulundular.





Bahçeşehir Okulları’nın Samsun’daki ikinci kampüsü olan “19 Mayıs Kampüsü” açıldı. Bahçeşehir Okulları 19 Mayıs Kampüsü'nün açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, iş adamları, veliler ve öğrenciler katıldı.


Anaokulundan itibaren STEM eğitimiyle geleceğe hazır bireyler yetiştiren Bahçeşehir Okulları'nın Samsun'daki yeni kampüsünde anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri eğitim görecek. Bin 340 öğrenci kapasiteli kampüste tam donanımlı bilim laboratuvarı, müzik, resim, teknoloji, tasarım atölyeleri ve STEM Center bulunuyor. Kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunun da bulunduğu kampüs, Bahçeşehir Okulları'nda verilen kaliteli eğitimi fiziksel olanaklarıyla destekliyor.


Günboyu



Geri Dön