12 / 05 / 2024

ikitelli aktarma merkezi imar durumu

ikitelli aktarma merkezi imar durumu

İstanbul Başakşehir İlçesi, İkitelli Mahallesi, Aktarma Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

MNG Kargo'nun hisselerinin tamamı yabancı bir şirkete satıldı!

2003 yılında kurulan MNG Kargo'nun 27 aktarma merkezi ve 800'ü aşan şubesi bulunuyor; yaklaşık 10 bin kişiye istihdam sağlayan şirketin hisselerinin yüzde 100’ünün satışı için anlaşma imzalandı.

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.

İstanbul Havalimanı mega aktarma merkezi olacak!

Türkiye’nin mega projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı, dünyayı kıskandırmaya devam ediyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, 29 Ekim'de hizmete açılan havalimanının mega aktarma merkezi olacağını söyledi.

Bilal Ekşi'den İstanbul Yeni Havalimanı açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, açılışına dakikalar kala İstanbul Yeni Havalimanı'nın İstanbul'u global bir aktarma merkezi haline getireceğini söyledi.

Türkiye hava ulaşımında aktarma merkezi olacak!

2019 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'na göre, Türkiye'nin 2019 yılında uluslararası hava trafiğinde önemli bir aktarma merkezi olması planlanıyor.

Başakşehir-İkitelli Metrosu veri laboratuvar merkezi ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir-İkitelli metro istasyonu, veri laboratuvar merkezi inşaatı ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Başakşehir-İkitelli Metrosu veri laboratuvar merkezi ihalesi 19 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir-İkitelli metro istasyonu, veri laboratuvar merkezi inşaatı ihalesi 19 Mart'ta yapılacak. 

Sabiha Gökçen-Kurtköy Metrosu 2020 sonunda açılacak!

Büyümeye devam eden İstanbul metrosunun yeni hattı Sabiha Gökçen Havaalanı ve Kurtköy arasında yapılacak. 2020'de hizmete açılacak metro sayesinde Kurtköy'den yola çıkan yolcular Kaynarca Aktarma Merkezi üzerinden İstanbul'un her yerine gidebilecek.

Başakşehir İkitelli Aktarma Merkezi imar planı askıda!

İstanbul Başakşehir İlçesi, İkitelli Mahallesi, Aktarma Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Avcılar Aktarma Merkezi imar planı askıda!

Avcılar Merkez Mahallesi, Aktarma Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Torbalı İZBAN köprüsünün girişindeki evler kamulaştırıldı!

İZBAN köprüsünün altında kamusallaştırılan evlerin hepsi boşaltıldı. Yıkımı bekleyen boş evlerin çoğu yıkıldı. Yıkılan evlerin yerine ESHOT aktarma merkezi yapılacak.

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı ihalesi 22 Eylül'e ertelendi!

Kirazlı-Halkalı Metrosu İnşaat ve Elektromekanik İşleri, Yer Altı Aktarma Merkezi (Otopark) Ve Depo Alanı İnşaatı'nın yapım işi ihalesi 22 Eylül 2016 gününe ertelendi.

Servet GYO İkitelli Çelik Endüstri Merkezi değerleme raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda İkitelli Çelik&Törün Endüstri Merkezi'nin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

ikitelli aktarma merkezi imar durumu Haberi

ikitelli aktarma merkezi imar durumu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir İlçesi, İkitelli Mahallesi, Aktarma Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22 Temmuz 2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 27 Aralık 2016 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...