04 / 05 / 2024

İkitelli Turizm adres

İkitelli Turizm adres

İkitelli Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan 2015 tarihinde Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi, Mevlana Caddesi, Toya Plaza'da kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

İkitelli Metropark adres!

İstanbul İkitelli'de hayata geçirilen Metropark projesinde daireler hemen teslim ediliyor. İkitelli Metropark adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Başakşehir Şubesi açıldı!

Zirvedekiler Seyahat Acentası Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Başakşehir Şubesi, Bilal Şeker Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde açıldı.

Rose World İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rose World İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Kadriye Akıncı tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Mahallesi, Demirciler B3 Blok Sokak'ta kuruldu.

Erabey İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erabey İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Olğun, Ramazan Eşsiz, Demet Bilgi ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Mohab Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohab Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Husseın Amın Gadelhak tarafından 500 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde kuruldu.

GC Plastik Temizlik Maddeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GC Plastik Temizlik Maddeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ece Ağca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde kuruldu.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Mersin turizm altyapısını geliştiriyor!

MERSİN Doğu Akdeniz çanağında Türk turizmi için yeni adres olmaya hazırlanıyor. Bir taraftan turizm alt yapısı için yatırımcılarını bekleyen Mersin, diğer taraftan da turizmde söz sahibi olmaya çalışıyor.

İkitelli Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkitelli Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan 2015 tarihinde Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi, Mevlana Caddesi, Toya Plaza'da kuruldu.

Trios 2023 İkitelli adres!

Trios 2023 İkitelli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Banka kredisi ile taksitlendirme imkanı sunulan Trios 2023 projesi 250 adet atölye ve 45 adet mağazadan meydana geliyor...

Adres Yalıkavak nerede?

M2 Turizm İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adres Yalıkavak nerede sorusuna yanıt olarak Muğla-Bodrum deniliyor. 50 bin metrekare alana sahip olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Adres Yalıkavak satış ofisi

Villaların satış sürecine devam edilen Adres Yalıkavak satış ofisi telefon numarası şöyle: +90 252 386 45 43. Ödemelerde banka kredisi kullanılan proje, M2 Turizm İnşaat tarafından inşa ediliyor...

İkitelli Turizm adres Haberi

İkitelli Turizm adres

İkitelli Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


İkitelli Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik yurt içinde ve yurt dışında otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, sauna, hamam, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, devralmak, kiraya vermek. 2. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3. Her türlü hediyelik ve turistik el sanatları, turistik eşya alım satımı yapmak. 4. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 5. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü...