16 / 05 / 2024

İklimlendirme Konferansı kasım

İklimlendirme Konferansı kasım

İstanbul’da bu yıl 2.si düzenlenecek olan “ HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler” kapsamıyla İklimlendirme Konferansı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

PwC EMEA Gayrimenkul Konferansı 18 Kasım'da!

PwC Gayrimenkul ekibinin 22 yıldır düzenlediği PwC EMEA Gayrimenkul Konferansı 18 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

RE360 Gayrimenkul Konferansı'nın basın toplantısı 19 Kasım'da!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ile Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde Digital Network Alkaş platformu aracılığıyla yapılacak RE360 Gayrimenkul Konferansı 19 Kasım saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Kasım 2017'de!

Yeşil Rapido, Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı, 8 Kasım 2017 tarihinde, Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu'nda gerçekleştirilecek.

3. Yeşil Binalar Ötesi Konferansı 8 Kasım'da!

3. Yeşil Binalar Ötesi Konferansı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve BEZE Group işbirliğiyle 8 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek. İngiliz mimar Peter Barber, konferansa konuşmacı olarak katılacak.

3. Uluslararası İç Mimarlık Konferansı 27-28 Kasım'da!

Üç yılda bir düzenlenen Uluslararası İç Mimarlık Konferansları’nın üçüncüsü bu yıl Peli Parke’nin altın sponsorluğunda 27-28 Kasım tarihlerinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde düzenlenecek.

Konut 2015 Konferansı 24 Kasım'da!

Yem Etkinlik tarafından düzenlenen Konut 2015 Konferansı 24 Kasım günü saat 09:00'dan 18:00'a kadar devam edecek. Konferans Yapı Endüstri Merkezi'nde gerçekleşecek.

YEM Konut Konferansı 24 Kasım'da!

Yapı Endüstri Merkezi’nin (YEM) 2010’dan bu yana her yıl düzenlediği Konut Konferansı’ 24 Kasım 2015 Salı 09.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Konut Konferansı 24 Kasım'da gerçekleşecek!

"Konut'un Gücü Adına!" söylemiyle 24 Kasım 2015 tarihinde bu yıl altıncı kez düzenlenen Konut Konferansı'nda, sektör farklı perspektiflerden değerlendiriliyor.

Tüketim Kültürü, Reklamlar ve Konut sunumu 14 Kasım'da!

Tüketim kültürü perspektifinden konutun değişen anlamının sorgulanacağı 'Tüketim Kültürü, Reklamlar ve Konut sunumu' 14 Kasım günü, İLEM Konferans Salonu'nda Hümeyra Kılıç tarafından gerçekleştirilecek.

Moody's Kredi Riski Konferansı 4 Kasım'da!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 1 Kasım Genel Seçimi sonucunda AK Parti'nin parlamentoda çoğunluğu elde etmesinin kısa vadede politik belirsizliği azalttığını belirtti.

Yapı-Endüstri Merkezi Konut Konferansı 25 Kasım'da!

25 Kasım’da Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilecek Konut Konferansı bu yıl, “Önemli olan büyüklük mü?” sorusuyla sektöre ayna tutmayı hedefliyor. Bazı kurumlardan da üst düzey katılımcıların olduğu paneller gerçekleştirilecek.

Konut Konferansı 25 Kasım'da!

Konut Konferansı 25 Kasım'da gerçekleştirilecek. 25 Kasım’da Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilecek Konut Konferansı bu yıl, “ Önemli olan büyüklük mü? ” sorusuyla sektöre ayna tutmayı hedefliyor.

Akçansa Pazarlama Zirvesi 18 Kasım'da!

Türkiye'nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Akçansa Pazarlama Zirvesi’nde, B2B Pazarlama’nın bugünü ve geleceğini masaya yatırıyor. Zirve, 18 Kasım Salı günü Sabancı Center Hacı Ömer Sabancı Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

İklimlendirme Konferansı kasım Haberi

İklimlendirme Konferansı kasım

Bu yıl İklimlendirme Konferansı’na 300’ye yakın firmanın katılımcı olması bekleniyor. Konferans, özellikle şirketlerin ticari faaliyetlerine vizyon katmaları ve networking  açısında etkin bir rol oynuyor. 

Geçen yıl 145 firmanın en üst düzey VIP katılımı ile gerçekleşen İklimlendirme Konferansı bu yıl 4 Kasım Salı günü, Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek. Eventuum tarafından düzenlenen konferans, firmaların sektörel olarak verim aldığı ve memnun kaldığı organizasyon olarak gösteriliyor. 


Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Klima, Yalıtım, Alternatif & Yenilenebilir ve Güneş Enerjisi Sistemleri, Su Arıtma Teknolojileri ve birleşenlerinin; müşteri profili kategorisindeki yatırımcılar, inşaat firmaları, projeciler, müteahhit firmalar, taşeronlar, inşaat, makine ve elektrik mühendisleri, mimarlar, statikçi ve denetimciler, endüstriyel kuruluşlar, otel, alışveriş merkezi, hastane, kamu görevlileri ile bir araya geldiği konferans, yeni iş bağlantılarının kurulmasına ve küresel bir network oluşturulmasına da...