29 / 04 / 2024

2. İklimlendirme Konferansı 4 Kasım tarihinde kapılarını açıyor!

2. İklimlendirme Konferansı 4 Kasım tarihinde kapılarını açıyor!

İstanbul’da bu yıl 2.si düzenlenecek olan “ HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler” kapsamıyla İklimlendirme Konferansı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.



Bu yıl İklimlendirme Konferansı’na 300’ye yakın firmanın katılımcı olması bekleniyor. Konferans, özellikle şirketlerin ticari faaliyetlerine vizyon katmaları ve networking  açısında etkin bir rol oynuyor. 

Geçen yıl 145 firmanın en üst düzey VIP katılımı ile gerçekleşen İklimlendirme Konferansı bu yıl 4 Kasım Salı günü, Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek. Eventuum tarafından düzenlenen konferans, firmaların sektörel olarak verim aldığı ve memnun kaldığı organizasyon olarak gösteriliyor. 


Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Klima, Yalıtım, Alternatif & Yenilenebilir ve Güneş Enerjisi Sistemleri, Su Arıtma Teknolojileri ve birleşenlerinin; müşteri profili kategorisindeki yatırımcılar, inşaat firmaları, projeciler, müteahhit firmalar, taşeronlar, inşaat, makine ve elektrik mühendisleri, mimarlar, statikçi ve denetimciler, endüstriyel kuruluşlar, otel, alışveriş merkezi, hastane, kamu görevlileri ile bir araya geldiği konferans, yeni iş bağlantılarının kurulmasına ve küresel bir network oluşturulmasına da fırsat yaratıyor.


Hem Türk hem uluslararası markalardan yoğun bir ilgi gören konferans, bu yıl da, belirlenen birbirinden çarpıcı oturumlarla geleceğe yol haritaları çizecek, ezberleri bozacak fikir analizleri ile sektörün önde gelen isimleri ile buluşturacak. 

Pazar dinamikleri ve beklentilerin konuşulacağı konferans,  ekonomik  ve ticari  açıdan katma değer sağlayacak konularla birlikte sektörün önde gelen firmalarını ve müşteri profilini bir araya getiriyor.


İklimlendirme Konferansı’nda Yer Almak Neden Önemli?

İklimlendirme Konferansı, müşteri profilleri ile tanışma fırsatını yakalayarak ulusal ve uluslararası iş bağlantıları yaratılması açısından en uygun platformlardan biri. Katılımcılar, hedef kitlesi ile bir araya gelerek şirketlerini ve projelerini tanıtma fırsatı yakalıyor. 

Sadece kayıtlı profesyonellerin yer aldığı B2B konseptindeki konferansta, katılımcılar tarafsız bilgilenme ve networking imkânı yakalayabilecek, yeni iş birliktelikleri kurabilecek. 


Konferans ile ilgili detaylı bilgi için www.iklimlendirmekonferansi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Geri Dön