15 / 05 / 2024

2014 İklimlendirme Konferansı

2014 İklimlendirme Konferansı

İstanbul’da bu yıl 2.si düzenlenecek olan “ HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler” kapsamıyla İklimlendirme Konferansı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

3. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti!

Eventuum tarafından, Asal İklimlendirme, Bahçıvan Mühendislik, Duyar Vana, Karyer Isı Transfer, Ventek Mühendislik Sponsorluğunda gerçekleşen 3. İklimlendirme Konferansı 26 Kasım 2015 tarihinde “Liderler Buluşması” teması ile gerçekleşti.

Doğru iklimlendirme cari açığı yüzde 10 azaltır!

İSKİD, 300’e yakın sektör paydaşını Ankara’da dördüncüsünü düzenlediği “Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı”nda bir araya getirdi. Türkiye’nin sadece doğru iklimlendirme projeleriyle cari açığının yüzde 10 azaltacağının altı çizildi.

İSKİD Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı 13 Ekim'de!

İSKİD, dördüncüsünü gerçekleştireceği ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile nefes alan binalar için bütünleşik tasarımın önemini vurgulayacak. Konferans 13 Ekim’de Ankara Marriot Hotel’de yapılacak.

Akü'de YHT tünel inşaatları konferansı düzenlendi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi'nde 16 Aralık 2014 tarihinde "Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi Ankara/Polatlı - Afyonkarahisar Kesimi Tünel İnşaatları" konulu bir konferans düzenlendi.

Rem Koolhaas Marka Konferansı’nda!

Rem Koolhaas Marka Konferansı’na katılıyor. Kalebodur’un sponsorlar arasında yer aldığı, İstanbul’da düzenlenecek ‘ Marka 2014 Konferansı ’, mimarlık dünyasının en etkili isimlerinden Rem Koolhaas’ı ağırlıyor.

8. Turizm Fuar ve Konferansı başarıyla sona erdi!

4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenen 8. Turizm Fuar ve Konferansı başarıyla sona erdi. 902 firmanın katıldığı fuarı, Türkiye'nin 52 ilinden ve 67 ülkeden toplam 28 bin 73 kişi ziyaret etti.

Güneş enerjisi konferansı SOLARTR 2014 İzmir'de başladı!

Güneş enerjisi kullanımında yenilikçi teknoloji ve uygulamaları konu alan "SOLARTR 2014" konferansı İzmir'de başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Usta konuyu değerlendirdi.

2. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti!

2. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti. 2. İklimlendirme Konferansı, tüm dünyada kullanılan yeni teknolojilerin yanı sıra iklimlendirme sektörünün uzun ve kısa vadede yaratacağı ekonomik fırsatları ve öngörüleri yansıttı.

Emrullah Eruslu: İklim özelliklerine uygun ısı yalıtımı şart!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Eryap CEO’su Emrullah Eruslu bu yıl 2.si düzenlenen “İklimlendirme Konferansı”nda yaptığı konuşmada enerji verimliliği için doğru yalıtım yapılmasının önemini vurguladı.

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor!

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor. HVAC ve IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler kapsamıyla İklimlendirme Konferansı 4 Kasım 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da kapılarını açıyor.

İklimlendirme Konferansı için geri sayım başladı!

Birbirinden değerli isimleri tek bir platformda toplayan HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler temalı İklimlendirme Konferansı'nda sektörün tüm dinamikleri bir araya geliyor.

İklimlendirme sektörünün devleri 4 Kasım'da buluşuyor!

İstanbul’da bu yıl 2.si düzenlenecek olan “HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler” kapsamıyla İklimlendirme Konferansı 4 Kasım 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek.

Data Center sektör temsilcileri Data Center Türkiye Konferansı'nda buluşuyor!

BASİD ( Bilişim Alt Yapı Sistemcileri Derneği ) tarafından, bu yıl 2'incisi düzenlenen 'Data Center Türkiye Konferansı' ( DCT 2014 ) sektör temsilcilerini İstanbul'da buluşturuyor.

2014 İklimlendirme Konferansı Haberi

2014 İklimlendirme Konferansı

Bu yıl İklimlendirme Konferansı’na 300’ye yakın firmanın katılımcı olması bekleniyor. Konferans, özellikle şirketlerin ticari faaliyetlerine vizyon katmaları ve networking  açısında etkin bir rol oynuyor. 

Geçen yıl 145 firmanın en üst düzey VIP katılımı ile gerçekleşen İklimlendirme Konferansı bu yıl 4 Kasım Salı günü, Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek. Eventuum tarafından düzenlenen konferans, firmaların sektörel olarak verim aldığı ve memnun kaldığı organizasyon olarak gösteriliyor. 


Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Klima, Yalıtım, Alternatif & Yenilenebilir ve Güneş Enerjisi Sistemleri, Su Arıtma Teknolojileri ve birleşenlerinin; müşteri profili kategorisindeki yatırımcılar, inşaat firmaları, projeciler, müteahhit firmalar, taşeronlar, inşaat, makine ve elektrik mühendisleri, mimarlar, statikçi ve denetimciler, endüstriyel kuruluşlar, otel, alışveriş merkezi, hastane, kamu görevlileri ile bir araya geldiği konferans, yeni iş bağlantılarının kurulmasına ve küresel bir network oluşturulmasına da...