26 / 07 / 2024

İklimlendirme konferansı projeleri

İklimlendirme konferansı projeleri

İklimlendirme Sektörünün profesyonellerinin buluşturan, “ HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler” temasıyla İklimlendirme Konferansı, 12 Kasım 2013 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti...

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Diyanet İşleri'nden TOKİ sosyal konut projeleri açıklaması!

Diyanet  İşleri Başkanı Erbaş katıldığı "Medeniyetimizde ve Kültürümüzde Aile" konferansında TOKİ sosyal konut projeleri hakkında sorulara cevap verdi...

Türk iş adamları 22 Şubat'ta Yatırım Konferansı'nda buluşuyor!

ABD yatırım programı EB-5 kapsamındaki gayrimenkul, turizm ve gıda sektöründeki projeleri tanıtmak amacı ile düzenlenecek ‘Yatırım Konferansı’nda buluşuyor. Yatırım Konferansı 22 Şubat 2017 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Ankara'da Akıllı Şehirler Konferansı başladı!

Yaşamı kolaylaştırmak, teknolojik ve akıllı şehirler oluşturmak amacıyla düzenlenen 'Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı'nın üçüncüsü Ankara'da başladı. Büyükşehir Belediyesi, Başkent'te uygulanan akıllı kent uygulamalarını ve yeni projeleri tanıttı.

3. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti!

Eventuum tarafından, Asal İklimlendirme, Bahçıvan Mühendislik, Duyar Vana, Karyer Isı Transfer, Ventek Mühendislik Sponsorluğunda gerçekleşen 3. İklimlendirme Konferansı 26 Kasım 2015 tarihinde “Liderler Buluşması” teması ile gerçekleşti.

Doğru iklimlendirme cari açığı yüzde 10 azaltır!

İSKİD, 300’e yakın sektör paydaşını Ankara’da dördüncüsünü düzenlediği “Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı”nda bir araya getirdi. Türkiye’nin sadece doğru iklimlendirme projeleriyle cari açığının yüzde 10 azaltacağının altı çizildi.

İSKİD Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı 13 Ekim'de!

İSKİD, dördüncüsünü gerçekleştireceği ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile nefes alan binalar için bütünleşik tasarımın önemini vurgulayacak. Konferans 13 Ekim’de Ankara Marriot Hotel’de yapılacak.

Kırklareli'de Kentsel Yenileme Projeleri Konferansı yapıldı!

KLÜ Yapı Kulübünün düzenlemiş olduğu Londra ve İstanbul Kentsel Yenileme Projeleri adlı Konferans yapıldı. Geleceğin mühendis adaylarına ileride çok önemli bir katkısı olacak olan konferansa konuşmacı olarak Prof. Dr. M. Rıfat Sağlam katıldı .

2. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti!

2. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti. 2. İklimlendirme Konferansı, tüm dünyada kullanılan yeni teknolojilerin yanı sıra iklimlendirme sektörünün uzun ve kısa vadede yaratacağı ekonomik fırsatları ve öngörüleri yansıttı.

Emrullah Eruslu: İklim özelliklerine uygun ısı yalıtımı şart!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Eryap CEO’su Emrullah Eruslu bu yıl 2.si düzenlenen “İklimlendirme Konferansı”nda yaptığı konuşmada enerji verimliliği için doğru yalıtım yapılmasının önemini vurguladı.

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor!

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor. HVAC ve IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler kapsamıyla İklimlendirme Konferansı 4 Kasım 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da kapılarını açıyor.

İklimlendirme Konferansı için geri sayım başladı!

Birbirinden değerli isimleri tek bir platformda toplayan HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler temalı İklimlendirme Konferansı'nda sektörün tüm dinamikleri bir araya geliyor.

İklimlendirme sektörünün devleri 4 Kasım'da buluşuyor!

İstanbul’da bu yıl 2.si düzenlenecek olan “HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler” kapsamıyla İklimlendirme Konferansı 4 Kasım 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek.

İklimlendirme konferansı projeleri Haberi

İklimlendirme konferansı projeleri

Eventuum Organizasyon tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenen İklimlendirme Konferansı’nda uluslararası platformda fikir lideri olan yerli ve yabancı seçkin konuşmacılar yer aldı. Konferansta “Türkiye’de İklimlendirme Sektörü” konulu oturumu ile Asal HVAC Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Karakaya, “Sektör Yatırımları ve Ekonomiye Katkısı” konulu oturum ile Tanrıöver Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Tanrıöver, “Rekabet Stratejileri ve Haklı Kazanç” konulu oturum ile Bosch Termoteknik Türkiye Genel Müdürü Zafer Polat, “İklimlendirme Teknolojileri Bilişimi” konulu oturum ile Panasonic Europe Pazarlama Direktörü Jose Manuel Alves, “Isıtma-Soğutma Teknolojileri ve Konfor Kalitesi” konulu oturumu ile Türk Demir Döküm Fabrikalar A.Ş. CEO’su Dr. Axel Busch, “İklimlendirmedeki Yeni Teknolojiler ve Dünyadaki Yeni İklimlendirme Sistemleri” konulu oturumu ile Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, “Ortam Dışı Enerji Akışını Sonlandırmak için Yalıtım”...