01 / 05 / 2024

İkon Gayrimenkul

İkon Gayrimenkul

İkon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halim Çolak, Ergül Mağara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Feryat Atasoy tarafından kuruldu.

Hatay'da 5.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Hatay İli, İskenderun İlçesi, Akçay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 363 bin 139 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konı olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 13 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Çukurova Gayrimenkul Adana'da arsa arıyor!

Son projesi Çukurova Balkon'da Adana'nın geniş başkon kültürünü İstanbul'a taşıyan Çukurova Gayrimenkul, Adana'daki yeni projeleri için arsa arıyor.

Vişne Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vişne Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Kaçmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ağustos'ta Ataşehir, Dumankaya İkon A1 Blok'ta kuruldu.

İkon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halim Çolak, Ergül Mağara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Vakıflar Aydın ve Muğla'da gayrimenkul satacak


Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 28 Aydın 1 adet Muğla'da olmak üzere toplam 29 gayrimenkul satacak.

Kayseri Vakıflar, 175 gayrimenkulü kiraya verecek

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kayseri, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir'de toplam 175 gayrimenkulü kiraya verecek

Şirketlerin zararına gayrimenkul satışı gözden geçirilmeli

Referans Gazetesi yazarları Veysi Seviğ ve Bumin Doğrusöz, şirketlerin zararına gayrimenkul satışlarıyla ilgili merak edilenleri cevaplandırdı

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

İkon Gayrimenkul Haberi

İkon Gayrimenkul

İkon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halim Çolak, Ergül Mağara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. 


İkon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL,DANIŞMANLIK,İNŞAAT, TURİZM, EMLAK A-GAYRİMENKUL  1-Amacına göre işlerin tanıtımına ve geliştirilmesine ilişkin tüm çalışmaları yürütür ve  piyasa araştırmalarını yapar.  2-Amacına ilişkin yurt içinde ve yurt dışında gerekli ruhsat, izin, öncelik, ihtira beratlarını  alır, devreder ve devralır.  3-Amacına uygun her türlü taahhüde girebilir.  4-Amacına uygun olarak kurulmuş ve kurulacak şirket, müessese, iş ortakları ve firmalarla  ortaklık kurabilir, iştirak edebilir, devir alabilir ve satabilir  5-Şirketin amacına ulaşabilmesi için makine ve tesislerle, emlak komisyonculuğu  faaliyetleri kapsamına girmemek şartıyla gayrimenkulleri iktisap edebilir, devir ve ferağ edebilir,  kiraya verebilir, kiralayabilir, gayrimenkuller üzerinde intifa,...