04 / 05 / 2024

İkon Tria bayraklı projesi

İkon Tria bayraklı projesi

İzmir'in çeşitli noktalarında bugüne kadar 500'ün üzerinde konut üreten Özemeksan İnşaat'ın kurucusu Binali Özbaykız, son dönemde Özemeksan markasının yanına bir de İkon'u eklediklerini, yeni projelerinde bununla yol aldıklarını belirtti...

İzmir Bayraklı'da kiralar ve satılık daire fiyatları uçtu!

Altın Emlak İzmir Bayraklı Temsilcisi A. Gülden Sargıner, Bayraklı’nın en hızlı gelişen bölgelerinin Altınyol Sahili, Adalet ve Mansuroğlu olduğunu belirtti. Geleceğin Manhattan'ı olacak bölgeye yatırım yapan kazanıyor...

Bayraklı Belediye binası 2015'te bitecek!

Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından iptal edilen Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı ihalesi yeniden yapıldı. İhaleyi kazanan firma önümüzdeki birkaç gün içerisinde inşaata kaldığı yerden devam edecek.

Bayraklı'da hizmet binası 2015'te bitecek!

Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından iptal edilen Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı ihalesi yeniden yapıldı. Bayraklı'da hizmet binası 2015'te bitecek. Binanın yer altındaki 4 katlı bölümü tamamlanmıştı.

Bayraklı'da kiralar uçtu!

Bayraklı'da son yıllarda yaşanan gelişmeler nedeniyle ilçedeki konut fiyatları tavan yaptı, kiralar da yükseldi. Altın Emlak Bayraklı Temsilcisi Gülden Sargıner, "5 yaşına kadar 140 metrekarelik bir evin kirası 2 bin 200 lirayı buluyor" dedi.

Bayraklı'nın hizmet binası inşaatı başlıyor!

Bayraklı Belediyesi'nin Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından iptal edilen yeni hizmet binası inşaatı ihalesi yeniden yapıldı. Hizmet binası, dört katı yer altında, dokuz katı da yer üstünde olarak planlandı.

Bayraklı Belediyesi binası 2015'te bitecek!

Eamu İhale Kurumu (KİK) tarafından iptal edilen Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı ihalesi yeniden yapıldı. İhaleyi kazanan firma önümüzdeki birkaç gün içerisinde inşaata kaldığı yerden devam edecek.

İzmir Bayraklı Yamanlar'da 9.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir Bayraklı ilçesine bağlı Yamanlar Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa toplam 9 milyon 750 bin TL tahmini bedelle 21 Ekim 2014 tarihinde ihale ediliyor.

Bayraklı'da temeller bilimsel atılacak!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, " Yeni Kent Merkezi 'nde, zemin ile binaların statik hesaplarının örtüştüğü bir sistem olacak. Bu konuda bilimsel çalışmalar yapıyoruz" dedi...

Bayraklı'daki yangının geç söndürülmesi İzmirliler'in tepkisini çekti!

İzmir 'in Yeni Kent Merkezi Bayraklı 'da önceki akşam dev konut ve alışveriş merkezi inşaatında çıkan yangına İzmir Büyükşehir Belediyesi itfayesinin yetersiz müdahalesi kaygı uyandırdı.

Bayraklı Belediyesi'nden 4.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bayraklı Belediyesi; Yamanlar Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 21 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00 ile 14.15 arasında satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 4.8 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Bayraklı'da AVM inşaatında yangın!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına 20 itfaiye ekibi katıldı...

Bayraklı tören alanı kazandı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Diğer kalan bölüm için tespit davası açıldı. Burası Bayraklı'nın tören alanı olacak. Ayrıca ilçemize büyük bir yeşil alan kazandırmış olacağız" dedi.

Bayraklı Belediyesi'nde temeller sağlam atılacak!

Bayraklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, bundan sonra söz konusu raporun sonuçlarını ve yeni kent merkezine ait imar esas jeolojik etüdlerini de yüksek yapı inşa edecek proje gruplarına verecek...

İkon Tria bayraklı projesi Haberi

İkon Tria bayraklı projesi

İZMİR'İN çeşitli noktalarında bugüne kadar 500'ün üzerinde konut üreten Özemeksan İnşaat'ın kurucusu Binali Özbaykız, son dönemde Özemeksan markasının yanına bir de İkon'u eklediklerini, yeni projelerinde bununla yol aldıklarını belirtti. 



Özbaykız, şu bilgileri paylaştı: "Yakın zamanda temelini attığımız ve 8 ay içinde tamamlanacak olan İkon Tria projelerimizden biri. Bayraklı'daki bu projede 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere 23 daire ve 1 dükkan yer alıyor. Bunun yanında İkon My Office projemiz var. Burada da 72 ofis ve 4 dükkan bulunuyor. 



Bornova Erzene Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında İkon Şehrin Evleri 'nin yapımına başlıyoruz. Toplamda 200 daire ve 6 dükkandan oluşuyor. Forum Bornova civarında İkon Bornova Plaza'yı kuruyoruz." 



Sabah...