30 / 04 / 2024

iKörfez İlimtepe isale hattı inşaatı

iKörfez İlimtepe isale hattı inşaatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Körfez ilçesine bağlı İlimtepe bölgesinin bol ve düzenli içmesuyu ihtiyacını karşılamak için 2000 m3 kapasiteli içmesuyu deposu ile toplam 4 km uzunluğunda isale hattı inşa ediyor

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Körfez'de 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 ev sahibi olma fırsatı! Ev alacaklar dikkat! 

Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 7 adet konutu  180 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Körfez İlimtepe Millet Bahçesi ihalesi 27 Ekim'de!

Körfez'de hayata geçirilecek olan Körfez İlimtepe  Millet Bahçesi için ihale tarihi 27 Ekim olarak belirlendi. 

Beyttürk İnşaat Körfez ülkelerine özel online satış departmanı kurdu!

Körfez ülkelerinde bir marka oluşturmak amacıyla yola çıkan Beyttürk İnşaat, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, İran, Bahreyn, Suudi Arabistan, Lübnan ve Irak’taki müşterileri biraraya getirecek ortak bir projeye imza attı.

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Körfez'de orman içine yapılan kulübeler yıkılıyor!

Körfez'de orman içerisinde yapılan kulübeler yıkılmaya başladı. Körfez Belediyesi, İlimtepe Mahallesi'nde dere yatağı kenarlarına ve ormanlık alan içine kurulan kulübeleri yıkmaya başladı.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Körfez Belediyesi, TOKİ ile 200 dönümlük arazi için anlaştı!

Körfez Belediyesi, İlimtepe'yi ekonomik yönden canlandıracak olan 200 dönümlük arazi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştı.

Yalova'da 50 kilometrelik isale hattının planları tamamlandı!

Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Çınarcık’tan Altınova’ya kadar uzanacak olan 50 kilometrelik yeni içme suyu isale hattının güzergah ve proje çalışmalarını tamamladı. Projenin İller Bankası tarafından onaylanması ile birlikte çalışmalara başlanacak.

Ford Otosan Körfez ve Ortadoğu'da 3 yeni bayi açtı!

Ford Otosan, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin ardından, Umman, Katar ve Bahreyn'e bayi açarak Ortadoğu ve Körfez Bölgesi'ndeki bayi ağı yapılanmasını tamamladı.

Körfez Belediyesi'nden 1.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Körfez Belediye Başkanlığı, Körfez İlimtepe'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 858 bin 200 TL olarak belirlendi.

Körfez sermayesi yatırımcılarıyla İstanbul'da buluştu!

Körfez sermayesi, Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden toplam 1.5 trilyon dolarlık fonun yöneticileri ve sahipleri yatırımın başkenti İstanbul’da buluştu.

Körfez geçişinde iki yaka birleşti!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek otoyol projesinde bir eşik daha aşıldı. Çalışmanın kritik noktası olan Körfez Geçişi'nde, kılavuz halat kabloları çekilerek iki yaka birleştirildi

iKörfez İlimtepe isale hattı inşaatı Haberi

iKörfez İlimtepe isale hattı inşaatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Körfez ilçesine bağlı İlimtepe bölgesinin bol ve düzenli içmesuyu ihtiyacını karşılamak için 2000 m3 kapasiteli içmesuyu deposu ile toplam 4 km uzunluğunda isale hattı inşa ediyor. 

Körfez İlimtepe de ağırlıklı olarak Körfez Belediyesi toplu konutları ile 17 Ağustos deprem felaketi sonrası yapılan kalıcı konutlar bulunuyor. İSU Genel Müdürlüğü, bu yüksek kotlarda yer alan konutlarda oturan onbinlerce insanın içmesuyu ihtiyacı için 2 adet içmesuyu deposu ile hizmet veriyor. Ancak, yerleşim alanlarının artması ile birlikte özellikle deprem kalıcı konut bölgesindeki depoda basınç nedeniyle sıkıntılar yaşamyordu. Bunun üzerine "Körfez İlimtepe Deposundan Kalıcı Konut Mevkiinde Yapılacak Depoya İçmesuyu Temini İnşaatı" projesini hazırlayan İSU Genel Müdürlüğü, çalışmalara bir süre önce başladı. Bölgenin üst kesimlerinin bol ve düzenli içmesuyu ihtiyacı...