04 / 05 / 2024

ilçelere gençlik projeleri yatırımları

ilçelere gençlik projeleri yatırımları

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yaptırılacak olan kadın ve gençlik merkezi için ihaleler sürüyor. Develi, Bünyan, Akkışla ve Felahiye ilçelerine yapılacak olan kadın ve gençlik merkezi yapım işi ihale edildi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada, Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacağını söyledi.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkıldı!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinde bulunan Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nin yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan gençlik merkezinin yerine yenisi yapılacak. 

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Hadim Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Konya'nın Hadim ilçesinde yapılmasına devam edilen Hadim Gençlik Merkezi'nde sona yaklaşılıyor.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM'de!

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi yükseliyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi açıldı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İsafakılı köyünde bulunan gençlik merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

ilçelere gençlik projeleri yatırımları Haberi

ilçelere gençlik projeleri yatırımları

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yaptırılacak olan kadın ve gençlik merkezi için ihaleler sürüyor. Develi, Bünyan, Akkışla ve Felahiye ilçelerine yapılacak olan kadın ve gençlik merkezi yapım işi ihale edildi. Büyükşehir Belediyesi'nce Develi'ye yapılacak olan kadın ve gençlik merkezi ihalesine 16 firma katıldı.  Yaklaşık maliyeti 3 milyon 775 bin TL olan kadın ve gençlik merkezi yapım işi ihalesine katılan firmalar ve teklifleri şu şekilde; Yahyalı Fatih: 2 milyon 459 bin TL, Çakıroğlu İnşaat: 2 milyon 848 bin TL, Göker Gözütok: 2 milyon 850 bin TL, Çıtaklar İnşaat: 2 milyon 856 bin TL, Ahmet Taşkıner: 2 milyon 876 bin TL, Güven Demirel Taban İnşaat: 2 milyon 910 bin TL, Fahri Taban: 2 milyon 960 bin TL, Aydınlar İnşaat: 3 milyon 078...