05 / 05 / 2024

İldem Park ne zaman açılacak

İldem Park ne zaman açılacak

Kayseri İldem Fatih Mahallesi'nde inşasına başlanan ve Sierra Reval adlı kiralama ve gayrimenkul yönetimi sektöründe faaliyet gösteren şirketin kiralama ve satışını gerçekleştireceği 'İldem Park', İldem'e renk katacak...

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

Taksim Gezi Parkı ne olacak?

Taksim Gezi Parkı’nın İBB'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Gezi Parkı için yeni projeler hayata geçireceği iddia edildi.

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Vadistanbul Park ne zaman tamamlanacak?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadistanbul Park projesinde 12 ay sıfır faizle, 36 ay 0,50 faizle, 120 ay 0,86 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Kayseri İldem Park perakende sektörünü bir araya getirdi!

Türk perakende sektörü, Kayseri'nin modern yaşam merkezi İldem Park'ın açılışında buluştu. İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ağca ve Sonae Sierra Türkiye Genel Müdürü Maxence Liagre tarafından İldem Park projesi hakkında bilgiler aktarıldı

Kayseri İldem Park yarın perakendecilerin beğenisine sunulacak!

Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilen İldem Park projesi gerçekleşecek olan toplantısıyla Türk perakende sektörüne sunulacak. İldem Kooperatifi yöneticileri, şehrin doğusunda cazibe merkezi haline gelen yeni yerleşkede hayata geçirilen dev alışveriş merkezi yarın saat ll:00'da açılacak.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Karşıyaka Nergiz Parkı ne zaman açılacak?

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniliyor. Sıradan bir parktan öte; hem çocuklar hem de yetişkinler için modern bir sosyal yaşam alanına dönüşecek olan park, Ramazan Bayramı’nın ardından törenle hizmete açılacak.

Niğde Çiftehan Kür Parkı ne zaman tamamlanacak?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Çiftehan Kür Parkı Projesini meclise taşıdı. Gürer, hazırladığı soru önergesini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a iletti..

İldem Park ne zaman açılacak Haberi

İldem Park ne zaman açılacak

Kayseri İldem Fatih Mahallesi'nde inşasına başlanan ve Sierra Reval adlı kiralama ve gayrimenkul yönetimi sektöründe faaliyet gösteren şirketin kiralama ve satışını gerçekleştireceği 'İldem Park', İldem'e renk katacak. 


2016'NIN İLK ÇEYREĞİNDE AÇILACAK

İldem Park AVM inşaatının üstlenicisi şirketten alman bilgilere göre, Erciyes Toplu Yapı Kooperatifi tarafından geliştirilecek inşaatın, 2016 yılının ilk çeyreğinde bitirilerek hizmete açılacağı bildirildi. Hızlı kentleşme süreci yaşayan bölgelerden biri olan Kayseri Gesi bölgesinde inşa edilecek 'İldem Park' Alışveriş Merkezi ile bu yerleşimin yerinin daha da canlanacağı düşünülüyor. 


15 BİN 750 METREKARE ALAN 

Şirket tarafından verilen bilgilerde, İldem Park'ın toplam 15 bin 750 metrekare kiralanabilir alana sahip olduğu dile getirildi. AVM bünyesinde ise 92 mağaza, 250 araçlık da otopark bulunuyor. 


Kayseri Anadolu...