03 / 07 / 2024

Ilgaz haberleri

Ilgaz haberleri

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, yaptığı açıklamada, turizmcilerin "beyaz altın" olarak tanımladıkları karın yağmaya devam ettiğini, aralık ayı başından itibaren kayak sezonunun açılmasının planlandığını söyledi.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Eylül ayında inşaat ve finans haberleri dikkat çekti!

Eylül ayında ekonomi haberleri arasında ikinci sırada yer alan finans sektöründe ise 9 bini aşkın haber yayınlandı.

Gayrimenkul Haberleri 2015 2.Çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2015 2. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Gayrimenkul Haberleri 2014 yılı 4. çeyrek raporu açıklandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2014 4. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Ilgaz Dağı geçiş tüneli 8 dakika sürecek!

TÜRKİYE'NİN en uzun tünellerinden birisi olan Ilgaz Dağı geçiş tünelinde inşaat tüm hızıyla sürüyor. 2012 yılında başlayan tünel inşaatının bu yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Ilgaz Dağı Tüneli 8 dakikada geçilecek!

Türkiye'nin en uzun tünellerinden birisi olan Ilgaz Dağı geçiş tünelinde inşaat tüm hızıyla sürüyor. 2012 yılında başlayan tünel inşaatının bu yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Ilgaz Dağı Tüneli'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

İç Anadolu'yu Karadeniz'e bağlayacak olan tünelin, önümüzdeki yıl açılması planlanıyor. Türkiye'nin en büyük tüneli olacak olan Ilgaz Dağı Tüneli 'nin yüzde 60 'ı tamamlandı.

Ilgaz Dağı geçiş tüneli bu yıl sonu açılıyor!

TÜRKİYE'nin en uzun tünellerinden birisi olan Ilgaz Dağı geçiş tünelinde inşaat tüm hızıyla sürüyor. 2012 yılında başlayan tünel inşaatının bu yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Ilgaz Dağı'ndaki telesiyej hizmete açıldı!

Çankırı'da Ilgaz Dağı'nın Doruk mevkisinde inşaatı tamamlanma aşamasına gelen 900 metrelik telesiyejin test çalışması, Vali Vahdettin Özcan'ın katılımıyla yapıldı...

Ilgaz Dağı'na yeni bir tesis inşa ediliyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı, yeni bir tesise daha kavuşuyor. Çankırı sınırları içindeki Ilgaz Yıldıztepe Mevkii'nde özel idare tarafından yaptırılan tesis yüzde 95 oranında tamamlandı..

Ilgaz Dağı'na yeni tesis yapılıyor!

Ilgaz Dağı Yıldıztepe Mevkii'nde yapılacak olan yeni tesisin yüzde 95'i tamamlanmış durumda. Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden olan Ilgaz Dağı'nda yapılan tesis özel idare tarafından yaptırılıyor.

Ilgaz haberleri Haberi

Ilgaz haberleri


Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Ilgaz Dağı'nda hazırlıklarını tamamlayan otel işletmecileri, beklenenden erken yağan karın sevincini yaşıyor.


Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turizmcilerin "beyaz altın" olarak tanımladıkları karın yağmaya devam ettiğini, aralık ayı başından itibaren kayak sezonunun açılmasının planlandığını söyledi.


Geçen sezon beklenen oranda yağış gerçekleşmemesinin turizmcileri üzdüğünü anlatan Yarım, "Bu sezon erken gelen karla sektör canlanmaya başladı. Turizm acenteleri, spor malzemesi satıcıları, otel işletmeleri ve kayak tesis işletmeleri hareketlendi. Birçok tesis rezervasyonlar almaya başladı. Genelde aralık sonu sezona başlanıyordu. Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Ilgaz Dağı'na erken düşen kar sayesinde sezonun 1 ay önce başlayacağını tahmin ediyoruz" diye konuştu.


Yarım, sezonun daha uzun sürmesi için suni kar sistemine geçilmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:


"Kış turizminde 'beyaz altın' olmadan...