02 / 05 / 2024

ılgaz otel

ılgaz otel

Ilgaz'da oteller sezona hazır. Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden olan Ilgaz Dağı'nda otel işletmecileri, pistlerde gerekli düzenlemeleri yaparak, sezon hazırlıklarını tamamladı.

Ferko İnşaat’tan Ilgaz Dağı’nda 22,5 milyon dolarlık turizm yatırımı!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, turizm alanında yeni bir projeye imza atıyor. Ilgaz Dağı’nda tatil yapmak isteyenlerin hem de kış sporlarının yeni adresi olması planlanıyor.

Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel tanıtıldı!

Ferko İnşaat, turizm dünyasının buluşma noktası olan ve bu yıl 19. kez kapılarını açan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı.

Ferko İnşaat Ilgaz Mountain Resort Otel'ini tanıttı!

Ferko İnşaat, bu yıl 19'uncusu düzenlenen EMITT Turizm Fuarı'nda Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı. Firma, EMITT Turizm Fuarı'nda otel projesini tanıttı..

Ferko'dan Ilgaz Mountain Otel bu yıl hizmete girecek!

Ferko İnşaat, 19'uncusu düzenlenen EMITT Turizm Fuarı'nda Ilgaz Mountain Resort&Otel projesiyle katıldı. Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, İlgaz Dağı'nın kış turizminin önemli destinasyonlarından biri olacağını belirtti.

Ferko, EMITT’te Ilgaz Mountain Otel projesini tanıttı!

Ferko İnşaat, turizm dünyasının buluşma noktası olan ve bu yıl 19. kez kapılarını açan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı.

Ilgaz'daki otel işletmecileri kar yağışını bekliyor!

Ilgaz Dağı'nda geçen yıl kurak sezon geçiren otel işletmecileri, bu yıl kar yağışının daha fazla olmasını umut ediyor. İmdat Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede sezon başlangıcının kar yağışına göre değiştiğini söyledi.

Ferko İnşaat Ilgaz Dağı'ndaki yeni otel projesinin inşaatına başlıyor!

Ferko İnşaat, Ilgaz Dağı'ndaki yeni otel projesinin inşaatına başlıyor. Otelin Mayıs 2015'te tamamlaması planlanıyor.Ilgaz Dağı'nda Ilgaz Mountain Resort ile hizmet veren Ferko İnşaat, yeni bir otel yatırımı için start verdi.

Ferko’dan 15 milyon dolara Ilgaz Dağı’na resort otel!

Ilgaz Dağları’ndaki mevcut otelini yenileyen Ferko İnşaat, ayrıca 15 milyon dolara yeni bir otel daha yapıyor. Mayıs 2015’te bitecek yeni otelle birlikte Ferko’nun Ilgaz’daki yatak sayısı 750’ye çıkacak.

Ilgaz Mountain Otel Mayıs 2015'te tamamlanacak!

Ferko İnşaat, kış turizminin önemli destinasyonlarından Ilgaz Dağı'nda hayata geçireceği Ilgaz Mountain Otel ve eski resort tesisinin yenilenmesi için 22.5 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Ilgaz Mountain Otel 22.5 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek!

Ferko İnşaat, kış turizminin önemli destinasyonlarından Ilgaz Dağı'nda hayata geçireceği Ilgaz Mountain Otel ve eski resort tesisinin yenilenmesi için 22.5 milyon dolarlık yatırım yapacak...

Ant Yapı, İstanbul ve İzmir'de otel yapacak

`Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhitlik Firması' sıralamasına bu yıl ilk kez, ama oldukça yüksek bir sıralamadan; 70'incilikten giren Ant Yapı, iki otel yapma kararı aldı

The Marmara Grup, New York'ta otel arıyor!

The Marmara Grup, New York'ta ikinci bir otel arayışı içinde olduklarını açıkladı

 

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

ılgaz otel Haberi

ılgaz otel

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden olan Ilgaz Dağı'nda otel işletmecileri, pistlerde gerekli düzenlemeleri yaparak, sezon hazırlıklarını tamamladı.


Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede sezon başlangıcının kar yağışına göre değiştiğini belirtti. 


Yaz boyunca Ilgaz Dağı'nın Çankırı tarafında kalan Yıldıztepe ve Doruk mevkilerinde çalışma yapıldığını anlatan Yarım, "Geçen yıl sezonun kapanmasına kısa bir süre kala Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde bulunan telesiyejde arıza meydana gelmişti. Yaz döneminde bu arıza giderildi. Kayak merkezi düzenlendi, pistte gerekli çalışmalar yapıldı. Otelimizde gerekli bakımlar yapıldı. Şu anda Yıldıztepe Kayak Merkezi her şeyi ile 2015-2016 kayak sezonuna hazır" dedi.


Doruk mevkisindeki kayak merkezin de kışa hazır olduğunu ve kayakseverlerin yeni sezonu sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Yarım, "Doruk bölgesinde de geçen yıl telesiyej yapıldı. Telesiyej açıldıktan sonra...