09 / 05 / 2024

Ilgın Belediyesi TOKİ

Ilgın Belediyesi TOKİ

TOKİ Konya Ilgın Behlülbey Mahallesi'nde 863 konut, 20 dükkan ve 16 derslikli ilköğretim okulu inşa edecek. Konya Ilgın Kentsel Yenileme (Gecekondu Dönüşüm) Projesi kapsamında hayata geçirilecek proje 95 milyon TL yatırımla yükselecek...

TOKİ Konya Ilgın'da 240 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

TOKİ Konya Ilgın 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ilgın'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ilgın'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Konya Ilgın Belediyesi'nden evsiz ve kimsesizler için prefabrik konut!

Konya Ilgın Belediyesi evsiz vatandaşlar için harekete geçti. Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, kalacak yeri olmayan vatandaşlar için prefabrik konut yaptıklarını duyurdu...

Bartın Belediyesi'ne kentsel tasarım ödülü!

Bartın Belediyesi Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde, Kentsel Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

TOKİ Konya Sarayönü 3.Etap kura çekilişi 2018!

TOKİ ile Konya Saranönü Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Konya Sarayönü 3.Etap Projesi'nde yer alan 58 konutun kurası 23 Temmuz'da çekilecek..

Ilgın'ın imar planı askı süreci devam ediyor!

Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Ilgın Belediyesi tarafından revize edilerek hazırlanan 1/1000 ölçekli taslak imar planının bir aylık askı sürecinin devam edeceğini açıkladı. 

TOKİ'den Eskişehir İnönü'ye 354 konut geliyor!

İnönü Belediyesi tarafından ön çalışması yapılan proje sonucunda Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak 3+1 ve 2+1 dairelerin satışlarına başlanacağı açıklandı.

Çamlıca'daki dönüşümde dümene Bakanlık geçti!

Üsküdar Belediyesi, TOKİ ile başladığı Çamlıca'daki kentsel dönüşümde yoluna Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile devam edecek. Projede 1500 birim yerine 2 bin 200 birim yapılacak. 

We Bulvar Çarşı'da yüzde 30 ön talep toplandı!

Ilgın İnşaat'ın Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile hayata geçirdiği We Haliç projesinin çarşı bölümü olarak planlanan We Bulvar Çarşı projesine yüzde 30 ön talep geldi...

İnönü Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi inşaatı yükseliyor!

İnönü Belediyesi tarafından yapımına başlanan İnönü Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde teslimler devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOKİ ve Mamak Belediyesi iş birliğiyle yürütülen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde üretilen konutların teslimi için çalışmaları sürdürüyor.

Ilgın Belediyesi TOKİ Haberi

Ilgın Belediyesi TOKİ


TOKİ Konya Ilgın Behlülbey Mahallesi'nde 863 konut, 20 dükkan ve 16 derslikli ilköğretim okulu inşa edecek. Ilgın Belediyesi ile TOKİ arasında 9 Mart 2011 tarihinde Konya Ilgın Kentsel Yenileme (Gecekondu Dönüşüm) Projesi'ne ilişkin protokol imzalanmıştı.


Konya Ilgın TOKİ Evleri projesi 107 bin 632 metrekare alanı kapsıyor. Konya Ilgın TOKİ Evleri projesinin inşaat ruhsatı alındıktan itibaren 14 ayda teslim edilmesi hedefleniyor.


Konya Ilgın TOKİ Evleri proje alanı, Ilgın Belediyesi tarafından yıkılıp, temizlenecek. Konya Ilgın TOKİ Evleri projesinde dairelerin alanları 88 - 186 metrekare, dükkanların alanları 40 - 55 metrekare arasında belirlendi. Konya Ilgın TOKİ Evleri projesi 95 milyon TL proje bedeliyle hayata geçiriliyor. 



Gülcihan YELKENCİ /...