27 / 04 / 2024

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.



Nevşehir'in Karasoku, Hacı Rüştü, Herikli, 20 Temmuz, Kapucubaşı ve İbrahim Paşa Mahallesi'nde devam eden Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabı için inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Nevşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; projenin 1. etabında İbrahim Paşa Mahallesi sınırlarındaki eski sebze pazarı içerisinde yer alan bölgede 41 adet konut ve 31 adet dükkan inşa ediliyor.

Nevşehir Karasoku da kentsel dönüşüm tam gaz!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunduğu örnek mimari projelerinden birinin uygulanacağı alanda inceleme yapan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, projenin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Beraberinde Başkan Yardımcısı Ersin Erol ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte örnek daireyi gezen Başkan Savran, yüklenici firma yöneticileri ile de görüştü. Projede şu zamana kadar 34 daire ve 27 dükkan için kaba inşaat çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini söyleyen Başkan Savran, projenin 2. etabı için ise hak sahipleri ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!
 


Geri Dön