29 / 04 / 2024

 Ilgın İnşaat Bizim Haliç nerede

 Ilgın İnşaat Bizim Haliç nerede

Konut teslimlerinin 2019 yılı içerisinde gerçekleşeceği Bizim Haliç projesi Ilgın İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 1143 bağımsız birimden meydana geliyor. işte Bizim Haliç fiyat listesi 2017...

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Murat Kurum: Kentsel dönüşüm bizim için önemli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm bizim için önemli. Kentsel dönüşümde yoğunluk artışıyla değil, mevcutta, yerinde dönüşümle, vatandaşımızın gönül esasına dayalı dönüşümle yapmak istiyoruz" dedi.

Emlak Konut'un 3 camisini Ilgın İnşaat yapacak! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı - Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada içi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi' nin sözleşmesini Ilgın İnşaat'la imzaladı.

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 23 milyon 370 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yanmaz ve Abdulvahap Arslan ortaklığında kuruldu. 

Ilgın İnşaat 2018'de örnek projelere imza atacak!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz 2018 yılında örnek olacak projelere imza atacaklarını ifade etti.

Ilgın İnşaat We Haliç Evleri fiyat listesi 2017!

Ilgın İnşaat We Haliç Evleri fiyat listesi 2017 kapsamında daireler 362 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede konut, ofis ve dükkanlar bulunuyor...

Ilgın İnşaat We Haliç fiyat!

Toplam 1.157 daire ve 27 ticari birimden meydana gelen We Haliç Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. İşte Ilgın İnşaat We Haliç fiyat listesi...

Ilgın İnşaat We Haliç fiyat listesi!

Ilgın İnşaat We Haliç fiyat listesi 219 bin 800 TL'den başlıyor. We Haliç projesinde sıfır faizle 48 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

We Haliç Ilgın İnşaat projesi!

Ilgın İnşaat'ın We Haliç Evleri projesi 14 blokta 1.600 daireden meydana geliyor...

Türkiye'nin kısa vadede kurtuluşu inşaat sektörünün elinde!

İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan, “5 yıl içinde yabancıya yılda 60 milyar dolarlık gayrimenkul satar hale gelebiliriz. Bence kısa vadede kurtuluşumuz inşaatta, bizim petrolümüz gayrimenkul” dedi.

 Ilgın İnşaat Bizim Haliç nerede Haberi

 Ilgın İnşaat Bizim Haliç nerede

Toplam 1143 bağımsız birimden meydana gelen Bizim Haliç projesi 1087 daire ve home ofis, 36 ofis, 20 dükkandan meydana geliyor. Proje Ilgın İnşaat imzası taşıyor. 

11 blok şeklinde yükselen Bizim Haliç Evleri'nde 1+0'dan 5+1'e kadar daire tipleri yer alırken, daire alanlarının 50 ile 290 metrekare arasında değişiyor.

Bizim Haliç fiyat listesi 2017!

Konut teslimlerinin 2019 yılı içerisinde gerçekleşeceği Bizim Haliç fiyat listesi  362 bin TL'den başlıyor. 

"7 Tepeli İstanbul'a 7 farklı ödeme seçeneği" sloganıyla basına tanıtılan Bizim Haliç Evleri'nde 48 aya kadar sıfır faiz imkanı sunuluyor. 

Bizim Haliç Evleri nerede?

Mecidiyeköy’e 7 dakika 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü’ne 8 dakika Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa edilen We Haliç projesinde daire sahiplerine yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanı, çocuk oyun alanı ve otopark gibi olanaklar sunuluyor. 

Satış...