05 / 05 / 2024

Ilgın

Ilgın

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ilgın, Burdur ve Yozgat şeker fabrikalarının ihalelerini resmen iptal etti. İptal kararı ise henüz kamuoyuyla paylaşılmadı.

TOKİ Konya Ilgın'da 240 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

TOKİ Konya Ilgın 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ilgın'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ilgın'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

ŞOK Market 23 Temmuz Cumartesi aktüel ürünler kataloğunda çilgın fiyatlar! İşte 23 Temmuz 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 23 Temmuz Cumartesi aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, yarın ŞOK'a hangi aktüel ürünler geliyor? ŞOK aktüel ürünlerin fiyatı kaç TL? İşte 23 Temmuz 2022 aktüel ürünler fiyat listesi.

Konya Ilgın Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Konya Ilgın'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Ilgın Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ilgın Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Saygı tarafından kuruldu.

Konya Ilgın'da riskli alan kararı!

Konya'nın Ilgın ilçesine bağlı Şıncarullah Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Konya Ilgın Belediyesi'nden evsiz ve kimsesizler için prefabrik konut!

Konya Ilgın Belediyesi evsiz vatandaşlar için harekete geçti. Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, kalacak yeri olmayan vatandaşlar için prefabrik konut yaptıklarını duyurdu...

Ilgın, Burdur ve Yozgat şeker fabrikalarının ihaleleri iptal edildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ilgın, Burdur ve Yozgat şeker fabrikalarının ihalelerini resmen iptal etti. İptal kararı ise henüz kamuoyuyla paylaşılmadı.

3 şeker fabrikasının satışı iptal!

Geçtiğimiz Nisan ve Mayıs aylarında ihalesi gerçekleştirilen fakat bir türlü devralınmayan Ilgın, Burdur ve Yozgat şeker fabrikalarının satışı iptal edildi.

Van Ilgın Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Van'ın Ilgın ilçesinde yapılması planlanan Ilgın Kültür Merkezi'nin temeli atıldı. Belediye Başkanı Mehmet Karahan, dev tesis ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut'un 3 camisini Ilgın İnşaat yapacak! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı - Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada içi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi' nin sözleşmesini Ilgın İnşaat'la imzaladı.

Ilgın Şeker Fabrikası'nın satışı onaylandı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.ye ait Ilgın Şeker Fabrikası, 637 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Alteks'e satıldı..

Ilgın Haberi

Ilgın

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Ilgın, Burdur ve Yozgat şeker fabrikalarının ihaleleri resmen iptal edildi.

Sözcü Gazetesi'nden Erdoğan Süzer'in haberine göre, ihalelerin resmen iptal edilmesinin ardından 3 fabrikanın mevcut kotaları ve çalışanlarıyla birlikte kamuya ait Türk Şeker'in bünyesinde kalmasına karar verildi. Daha önce de Kastamonu Şeker Fabrikası'nın ihalesi alıcı çıkmadığı için iptal edilmişti. Böylece satışa çıkarılan 14 şeker fabrikasından 4'ü özelleştirilemezken, devletin elindeki 25 fabrikadan 10'u ise özel sektöre geçti.

Özelleştirme iptali, fabrikaların olduğu bölgelerde sevinçle karşılandı. Ilgın, Yozgat ve Burdur fabrikalarında tüm işlemler devlete ait Türk Şeker tarafından yapıldığı için alımlarda hiçbir aksama olmadı, çiftçi uzun kuyruklarda beklemekten kurtuldu. 

Nisan ayında yapılan ihalede Ilgın fabrikası için en yüksek teklifi 637 milyon lirayla Alteks Tekstil vermişti. Yozgat Şeker Fabrikası'na 275 milyon lirayla...