08 / 05 / 2024

İlhan Al

İlhan Al

Beşikyapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 5 Ağustos 2014 tarihinde Başakşehir İkitelli OSB Demirciler Sitesi'nde kuruldu....

Keskin Alüminyum Metal Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Alüminyum Metal Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Keskin tarafından kuruldu.

Eril Gayrimenkul Alım Satım Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Eril Gayrimenkul Alım Satım Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Termeli ve İlhan Eğilmez ortaklığında kuruldu.

Al Atheer Trading Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Atheer Trading Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Can ve Feras Khalıl Mohammad Jaber ortaklığında kuruldu. 

Enka İnşaat borsadaki payların geri alınması için görevlendirme yaptı!

Enka İnşaat borsada kendi paylarının geri alımını gerçekleştirmesine ve işlemler için Genel Müdür Yardımcısı İlhan Gücüyener'in yetkilendirilmesine oybirliğiyle karar verdi.

İlhan Niyazioğlu: Ev alırken dikkat edin!

Niyazlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Niyazioğlu, konut alırken fiyat kadar işçilik kalitesinin de önemli olduğunu vurguladı.

Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi 10 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Leyla Oya Gölhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Doğal Atıksu Arıtma Sistemleri Çalıştayı Kocaeli'nde başladı!

Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen çalıştayda konuşan Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, katılımcılara İzmit Körfezi'ndeki temizlik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Amerika'da ev yaptırmak için komşunun izni alınıyor

Radikal Gazetesi'nden İlhan Başgöz, "Bir belediye nasıl çalışırmış, ibret ola..." başlıklı yazı kaleme aldı

Adana Valisi Çalık Grubu'nun rafineri yatırımının yöreye yapılmasını istedi

Adana Valisi İlhan Atış, Çalık Grubu'nca kurulması planlanan rafineri yatırımının yöreye yapılmasını istedi

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

İlhan Al Haberi

İlhan Al


Beşikyapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Başakşehir İkitelli'de 5 Ağustos 2014 tarihinde kuruldu.



Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye

İLHAN AL 100.000,00 TL

ELİF GÜN 100.000,00 TL

AHMET GÜN 800.000,00 TL


Beşikyapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1.    YÜRÜRLÜKTEKİ MEVZUAT ÇERÇEVESİNDE HER TÜRLÜ GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLERE AİT GAYRİMENKULLER, GAYRİMENKUL PROJELERİ VE GAYRİMENKULLERE DAYALI HAK VE FAYDALARIN BELLİ BİR TARİHTEKİ MUHTEMEL DEĞERİNİ, BU DEĞERİ ETKİLEYEBİLECEK PİYASA VE ÇEVRE KOŞULLARINI ANALİZ EDEREK ULUSLARARASI ALANDA KABUL GÖRMÜŞ DEĞERLEME STANDARTLARI ÇERÇEVESİNDE BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ OLARAK TAKDİR ETMEK.  2.    HER TÜRLÜ GAYRİMENKUL VE ARSA GELİŞTİRME PROJELERİNE, HASILAT PAYLAŞIMI, KAT KARŞILIĞI PROJELERE GELİŞTİRİCİ, MÜTEAHHİT, ORTAK, DANIŞMAN VS OLARAK...