05 / 05 / 2024

İlhan Bulut özgeçmiş

İlhan Bulut özgeçmiş

Buluthan İnşaat ve Oftaş Yapı Aralık ayında yapmış oldukları genel kurur kararı ile tüm şirketlerin yönetim kurulu başkanlığına İlhan Bulut getirildi. Peki, İlhan Bulut kimdir? Hangi işlerde görev aldı?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Özge Bulut Maraşlı hangi alanlarda üst düzey yöneticilik yaptı? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda çalışıyor?

Özge Bulut Maraşlı hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi şirketlerde yönetim kurulu üyesi oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşye Özge Bulut Maraşlı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Karakalem Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakalem Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde İlhan Bulut tarafından kuruldu.

İlhan Bulut Hafriyat Nakliyat İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhan Bulut Hafriyat Nakliyat İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de İlhan Bulut tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

İlhan Bulut özgeçmiş Haberi

İlhan Bulut özgeçmiş

İlhan Bulut kimdir?

İlhan Bulut Trabzon Of ilçesinin en köklü ailelerinden Merhum Behram Ağanın torunudur. İlhan Bulut, kamu yönetimi bölümü mezunu.


Uluslararası ilişkiler bölümünde yüksek lisans yapan Bulut, 5 yabancı dil biliyor.


Buluthan İnşaat A.Ş ve OFTAŞ YAPI A.Ş 2015 aralık ayında yapmış oldukları genel kurur kararı ile tüm şirketlerin yönetim kurulu başkanlığına İlhan Bulut getirilmiştir.


Buluthan inşaat A.Ş ve Oftaş Yapı A.Ş  bu yıl 2000 konutun temelini atacak, ayrıca kentsel dönüşüm olarak 1000 konut hayata geçirmeyi planlıyor.


Bakırköy, Basınexpers Güneşli, Bahçeşehir  ve Kadıköy bölgesinde önceden satın aldıkları arsalar üzerinde proje çalışmaları yoğun bir şekilde  devam ediyor. 


Halen Bostancı'da 260 dairelik site, Bağdat caddesi Erenköy mevkiinde her biri 70 daireden oluşan toplamda 140 daireli iki blok inşaatı devam etmektedir.


Buluthan İnşaat ve Oftaş Yapı Yönetim...