07 / 05 / 2024

ılıca arsa satışı

ılıca arsa satışı

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan 670 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Kelepir arsa arayanlar bu habere hemen bakın! Milli Emlak'tan her bütçeye uygun arsa satışı başladı

Bursa Nilüfer ilçesinde Milli Emlak aracılığı ile yapılacak arsa satışıyla alakalı ayrıntılar açıklandı. Milli Emlak, Bursa Nilüfer'de 2 bin 450 TL karşılığında arsa satışı yapacağını ilan etti. Satışa ait ayrıntılar haberimizde.

Çeşme'de 2 bin 673 metrekarelik arsa satılıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan bir bütün halinde 7 parsel satılıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili detaylar...

Çeşme Ilıca'da 670 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa sahibi olma fırsatı! 

Çeşme Belediyesi Başkanlığı, Çeşme Ilıca'da yer alan 670 metrekarelik arsa satıyor. İşte satışı yapılacak arsa ile ilgili merak edilen her şey...

İhlas Gazetecilik, Avcılar'dan 105.1 milyon TL'ye 3 arsa satın aldı!

İhlas Gazetecilik, İstanbul'un Avcılar ilçesi Firuzköy Mahallesi'nden yatırım amaçlı 3 arsa satın aldı. İhlas Gazetecilik, arsalar için toplam 105 milyon 78 bin 266 TL ödedi.

Ankara Etimesgut'ta 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 752 bin 262 TL bedel ile mahkeme kararıyla satışa çıkarıldı. 

Başakşehir'de 9 milyon 340 bin TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi'nde yer alan 20.756,78 metrekare yüzölçümlü arsa 9 milyon 340 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Bakırköy'de satılık arsa ihalesi 24 Mayıs'ta!

Bakırköy Şevketiye Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa satılıyor. İhale, 24 Mayıs'ta yapılacak.

Ankara Yenimahalle'de 2.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Ankara Yenimahalle İlçesi Susuz Mahallesi'nde yer alan arsa satışa sunuluyor..

Beykoz'da 5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Beykoz i Anadolu Feneri Mahallesi'nde yer alan 17 253,65 metrekare yüzölçümlü arsa 5 milyon 228 bin 595 TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Ankara Etimesgut'ta 16.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara Batı İcra Dairesi, Etimesgut'un Bağlıca Mahallesi'nde bulunan arsanın borçlulara isabet eden 1/2 hissesi Nuray Karalar ve 1/2 hissesini satışa çıkardı. Hisselerin satış bedeli 16 milyon 510 bin 500 TL olarak belirlendi.

Söke'de 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Söke Belediye Başkanlığı'na ait olan 4,866,34 metrekare yüzölçümlü arsa 4 milyon 225 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkâmil'de 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Gaziantep Şehitkâmil Belediye Başkanlığı'na ait olan 2.952,61 metrekare yüzölçümlü arsa 5 milyon 167 bin TL bedelle satışa çıkıyor.

ılıca arsa satışı Haberi

ılıca arsa satışı

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan 670 metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın alanı 670 metrekare oalrak belirlendi.

Çeşme Belediyesi'ne ait boş arsanın satış bedeli 12 milyon TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 360 bin TL olarak belirlendi.

Yatırımcıların merakla beklediği ihale Çeşme Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis Salonu’nda yapılacak. 

İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı...

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığından:
1) Mülkiyeti Belediyemize ait olan aşağıda tabloda nitelikleri belirtilen taşınmazın, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesinin (a) bendine göre kapalı teklif usulü ihale ile satışı yapılacaktır

2) İhale; Çeşme Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis Salonu’nda İhale Komisyonunca yukarıda belirtilen tarih ve saatte yapılacaktır.
3) İdari Şartname Çeşme Belediyesi, Emlak ve...