29 / 04 / 2024

Ilıca Kaplıcası onarım ihalesi

Ilıca Kaplıcası onarım ihalesi

Gediz Belediyesi Termal Turizm Merkezlerinden biri olan Ilıca Kaplıcalarında bulunan Apart Otellerin bakım onarımı ve yenileme çalışması için ihale düzenlendi...

Manisa Çamlıca Mahallesi'ne itfaiye müfrezesi yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

4 bin 750 vakıf eserin proje ve onarımı tamamlandı!

Başbakan Yardımcısı Kaynak, 2003-2016 yılları arasında il ve bölge ayrımı yapılmaksızın yaklaşık 4 bin 750 vakıf eserin proje ve onarımının tamamlandığını bildirdi.

İzmit'te bakım ve onarım çalışmaları başladı!

İzmit Belediyesi, ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Tepeköy'de tel çit ve Kuruçeşme'de de boyan badana çalışması yapıldı.

İzmit'te bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor!

İzmit Belediyesi, ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Mardin'de altyapı onarım çalışmaları tam gaz!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU), Kızıltepe ilçesine bağlı Tozan Mahallesi’nde altyapı yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Topuk Yaylası tesislerinde bakım ve onarım başladı!

Fenerbahçe Kulübünün, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylası tesislerine giden yolda bakım ve onarım çalışması yapılıyor.

Onikişubat Vali Saim Çotur Kaplıcası'nın ihalesi 22 Mart'a ertelendi!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Ilıca Mahallesi'nde bulunan Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 22 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Kütahya Ilıca Kaplıcaları'nda kira karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Ilıca Kaplıcaları'nda kira karşılığı yapım modeli ile inşaat yaptıracak. İhalesi bugünkü Resmi Gazetede yayınlandı. İhalesi 17 Mart 2016 Perşembe günü gerçekleşecek.

Şanlıurfa Birecik Köprüsü'nün onarımı 2 yıl sürecek!

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bulunan tarihi Birecik Köprüsü 2 yıl sürebilecek bakıma alındı. Birecik'te 1955 yılında yapılan Birecik Köpriisli'nde bakım ve onarım çalışmalarına başlandı.

Mersin genelinde yol onarım ve asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında yol bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal bölgelerin yanı sıra, merkez ilçelerdeki çalışmalarda sürüyor

Sandıklı Hüdai Kaplıcası'na işyerleri inşa ediliyor!

Sandıklı Hüdai Kaplıcasına yapılacak olan işyerlerinin inşaatı hızla devam ediyor. Kaplıca’nın çehresini değiştirecek modern tasarımı ile hayata geçirilecek olan işyerleri Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında bir ilk olacak.

Araban İlçe Stadyumu onarım bekliyor!

Gaziantep Araban'daki stadyum, bakımsızlık nedeniyle kötü görüntüye neden olurken, oynanan maçlar hem taraftarlar hem de futbolcular için adeta işkenceye dönüşüyor. Stat, bakım ve onarım bekliyor.

İstanbul'un 12 ilçesinde 24-25 Kasım'da elektrik kesintisi!

İstanbul'da 12 ilçede 24 ve 25 Kasım günleri bakım ve onarım nedeniyle elektriklerin kesileceği duyuruldu. BEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre kesinti yapılacak bölgeler ve saatleri şöyle...

Ilıca Kaplıcası onarım ihalesi Haberi

Ilıca Kaplıcası onarım ihalesi

28 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilen ihale sonucunda yüklenici firma olan 43 Doğan inşaat Firması ile 23 Şubat 2015 tarihinde sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı. 

Başkan Saraoğlu ihale hakkında bilgi vererek "Ilıca Termal Turizm Merkezimizde bulunan Apart Otellerin bakım onlarım ve yenileme çalışmaları yapılacaktır. Bu nedenle ihale düzenlenerek belirlenen yüklenici firmayla sözleşme imzalanmıştır. 03 Mart 2015 tarihinde başlayan yenileme çalışmaları kapsamında apart otellerin tabanları laminant parke kaplanacak, iç ve dış kapılar değişecek, boya ve badana işleri yapılacaktır. 

Yenileme çalışmaları yaz sezonuna kadar tamamlanacak ve yeni haliyle konuklara arz edilecektir" dedi. 


Kütahya...