05 / 05 / 2024

Ilıcabaşı Mahallesi yangın

Ilıcabaşı Mahallesi yangın

Aydın'da çıkan yangında 200 hektarı zeytinlik olan toplam 300 hektar alan kül oldu

Aydın Ilıcabaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yeniden başlıyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde Ilıcabaşı mahallesindeki dönüşüm projesinde 10-15 katlı binalar yapılacağı için mahalleli itiraz etmişti. Mahalle muhtarı Alim Tarım, ilk olarak kendisiyle görüşme yapan yetkililerden çalışmaların bir an önce başlatılmasını istediğini söyledi.

Kastamonu'da esrarengiz yangın!

Kastamonu'nun Küre ilçesine bağlı Topçu köyü Ustaoğlu Mahallesi mevkisinde akşam saatlerinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Dün gece aynı bölgede yine yangın çıkmıştı...

Nizip Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde yangın çıktı!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Tapu ve Kadastro Müdürlüğünde yangın çıktı. Fevzi Paşa Mahallesi'nde bulunan kurumun alt katında bulunan arşiv bölümünde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın söndürüldü.

Aydın Ilıcabaşı Mahallesi kentsel dönüşüm istiyor!

Efeler Ilıcabaşı Mahallesi’nde yapılacak Kentsel Dönüşüm kapsamında, evlerinin yıkılacağı söylenen vatandaşlara 2013 yılından bu yana net bir açıklama yapılmaması vatandaşları çileden çıkardı.

Aydın Ilıcabaşı Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Efeler İlçesi Ilıcabaşı Mahallesi sakinleri, 2013 yılında “Kentsel dönüşüm çalışmalarına 3 ay sonra 2 bin kişinin yaşadığı Ilıcabaşı Mahallesi'nden başlıyoruz” diyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na tepki gösterdi.

Gölcük'te bir depoda yangın çıktı!

Gölcük ilçesinde depoda yangın çıkardığı iddia edilen eski pehlivanlardan Nihat Saygı, gözaltına alındı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevleri söndürdü.

İzmir'de ev yangını: 1 ölü!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evde çıkan yangın sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Yangın, Umut Mahallesi 3839/1 sokaktaki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.

Kastamonu'da orman yangını!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde çıkan orman yangını, kuvvetli lodos nedeniyle güçlükle kontrol altına alındı. Kuğu köyü Çiftlik Mahallesi'nde ormanlık alanda, yüksek gerilim hattından çıkan kıvılcım yangına neden oldu.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yangın!

Alınan bilgiye göre, Antalya Kemer ilçesinin Göynük Mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Tekirdağ'da bir inşaatta yangın çıktı!

Tekirdağ merkez ilçe Süleymapaşa 100. Yıl Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi girişinde bir inşaat firmasına ait 5 katlı binanın 3. katında yangın çıktı...

Kahramanmaraş'ta bir evde yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Pınarbaşı Mahallesi Gürbüz Sokak'taki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Elbistan ilçesinde, dumandan etkilenen aynı aileden 6 kişi tedavi altına alındı

Konya'da kullanılmayan evde yangın çıktı!

Konya'da kullanılmayan boş evden yükselen alevler, itfaiye ekiplerince güçlükle söndürüldü. Merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Şair Rasih Sokak'ta, bir süredir kullanılmayan iki katlı evde, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Tekirdağ'da kereste imalathanesinde yangın çıktı!

Süleymanpaşa ilçesinde kereste imalathanesinde çıkan yangında 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Yavuz Mahallesi Sancar Sokak'ta faaliyet gösteren kereste imalathanesindeki kulübede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Ilıcabaşı Mahallesi yangın Haberi

Ilıcabaşı Mahallesi yangın


Aydın Ilıcabaşı Mahallesi 'nde çıkan yangında 200 hektarı zeytinlik olan toplam 300 hektar alan kül oldu.  Kalafaköy sakinleri zararlarının çok büyük olduğunu...