02 / 05 / 2024

İlimtepe Sarıçam nerede

İlimtepe Sarıçam nerede

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

İlimtepe Sarıçam Adana fiyat listesi!

İlk etabında 156 adet dairenin yer aldığı proje toplam 10 bin 706 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. İlimtepe Sarıçam Adana fiyat listesi kapsamında 1+1 daire fiyatları 99 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Sarıçam 2019 nerede?TOKİ Adana Sarıçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Sarıçam 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Sarıçam 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ Adana Sarıçam 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Adana Sarıçam'da 12 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana İli Sarıçam İlçesi Suluca Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 12 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Adana Sarıçam kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana’nın Sarıçam İlçesi Buruk Mahallesi’nde hayata geçirdiği konutların kura çekilişi yapıldı.

Reysaş GYO Sarıçam'daki deposunu 6.5 milyon Euro'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana Sarıçam Suluca Mahallesi'nde bulunan 21 bin 356 metrekarelik soğuk hava deposunu 6 milyon 500 bin Euro'ya kiraya verdi. 

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli Projesi kapsamında hak sahibi olan 265 emekli vatandaş için konut belirleme kurası çekilecek. 

Adana Sarıçam'da imar planına aykırı kararı!

Adana'nın Sarıçam İlçesi'nde imar planına aykırı birçok karar alındı. İmar ve planlara aykırı düzenlemeler sosyal donatı alanlarını ve yeşil alanları azaltıyor.

Sarıçam, Adana'nın cazibe merkezi olacak!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgede gerçekleştirdikleri yatırım, proje ve hizmetlerden bahsetti. Uludağ, Sarıçam'ın Adana'nın cazibe merkezi olacağını söyledi.

Bilal Uludağ: Adana Sarıçam'da hormonlu binalara izin vermeyin!

Adana Sarıçam'da konutlar yükselirken Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam'ın düzenli ve herkesin yaşam merkezi haline gelecek bir ilçe olması için büyük özen gösterdiklerine dikkat çekti.

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

Sarıçam'da planlamalar uzun vadeli!

Sarıçam Belediyesinden yeni imar yolu çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeni kurulan ilçe Sarıçam'da yapılan hizmetler günlük değil asırlık planlanıyor.

Sarıçam'da sağlık tesisi konut alanına çevrildi!

İmar ve planlara aykırılığa rağmen alınan kararlar, konut dışı kentsel çalışma alanlarının konut alanına çevrilmesi ve imar rantı iddialarıyla çalkalanan Sarıçam'da, şimdi de bir sağlık tesis alanı daha konut alanına çevrildi.

TOKİ'den Adana Sarıçam’a 283 konut!

TOKİ tarafından, Adana’nın Sarıçam İlçesi Buruk Mahallesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek toplam 283 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Adana Sarıçam'a 283 konut!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi'nde 283 adet konut inşa edecek. TOKİ Adana Sarıçam ihalesi bugün yapılacak.

İlimtepe Sarıçam nerede Haberi

İlimtepe Sarıçam nerede

6 blok şeklinde yükselen Sarıçam İlimtepe projesi yaklaşık 3 bin adet daireden meydana gelmesi planlanıyor. İlk etabında 156 adet dairenin yer alan projede fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.


İlimtepe Sarıçam sosyal yaşam alanları

Basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, açık ve kapalı otoparkı, açık yüzme havuzu, spor alanı yer alıyor.


Adana Sofulu İlimtepe projesinin öncü firması

Proje Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla inşa ediliyor.


İlimtepe Sarıçam hangi ilde yükseliyor?

Proje Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da hayata geçiriliyor.


Adana Sarıçam İlimtepe ödeme planı

Projede yüzde 25 peşinatta kalan tutarı Halk Bankası'ndan ev kredisi ile ödenebiliyor.


Sarıçam Adana İlimtepe daireleri

Projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Yeni Adana İmar...