02 / 05 / 2024

ilk fonksiyonel ofis nerede

ilk fonksiyonel ofis nerede

Dubai, dünyanın üç boyutlu yazıcıyla inşa edilen ilk fonksiyonel ofis binasını inşa etti. Ofislerin, Dubai’nin maliyet ve zaman avantajı sağlama yönündeki çabalarına yardımcı olacağı belirtiliyor.

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

Torunlar GYO'dan, ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri!

Torunlar GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri elde etti. İşte şirket tarafından açıklanan o rakamlar...

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

Ak Portföy, ilk yatırımını Astoria ofis bloklarına yapt!

Türkiye’nin ilk Gayrimenkul Yatırım Fonu’nu (GYF) kuran Ak Portföy, ilk yatırımını Astoria ofis bloklarına yaptı.

Selenium Retro 9’un ofis bloğunun ilk sakinleri Türk Havak oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nun İstanbul Ataköy’deki üçüncü projesi Selenium Retro 9’un ofis bloğunun ilk sakinleri, yine THY A.O. Personeli Sosyal Yardım Vakfı (Türk Havak) oldu.

Nidapark Kayaşehir'de ofisler ön satışa çıkıyor!

Hayata geçirdiği nitelikli ve ayrıcalıklı projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan Tahincioğlu yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Kayaşehir'in ilk A+ ofis kulesi olacak olan Nidakule Kayaşehir’de ön satışa çıkıyor.

Ankara Kule Evo'da yaşam başladı!

Günden güne artan hareketiyle Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen bölgelerinden Eskişehir Yolu’nun ilk home-ofis projesi Kule Evo kapılarını açtı.

Dünyanın ilk ofis binası Dubai'de açıldı!

Gensler tarafından tasarlanan ve 3 boyutlu printerdan basılan dünyanın ilk ofis binası Mayıs ayının sonunda Dubai'de açıldı.

Dubai'de ilk fonksiyonel ofis binası inşa edildi!

Dubai, dünyanın üç boyutlu yazıcıyla inşa edilen ilk fonksiyonel ofis binasını inşa etti. Ofislerin, Dubai’nin maliyet ve zaman avantajı sağlama yönündeki çabalarına yardımcı olacağı belirtiliyor.

Kule Evo Ankara'da teslimler Mayıs'ta!

Başkent Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Eskişehir Yolu’nda hayata geçirilen Kule Evo projesinde teslim tarihi yaklaştı. Kule Evo, Mayıs’tan itibaren sahipleriyle buluşmaya hazırlanırken, bölge de ilk home-ofis konseptiyle tanışacak.

Premier Kampüs Ofis, doğru yatırımın adresi!

Geleceğin binalarını inşa eden FerYapı, şimdi de kampüs ofis kavramının Türkiye’deki ilk örneğini, doğru yatırımın adresi Kağıthane’de hayata geçiriyor. Proje karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Havaalanlarının yeni çalışma ofis konsepti Regus Express oldu!

Dünya çapında 106 ülkede, 900 şehirde yer alan 2 bin 600 merkezinde hazır ofis sistemleri sunan Regus, Regus Express adı verilen yeni bir konseptin öncüsü oldu. Regus, İngiltere ile havaalanlarında ilk defa uygulamaya başladı.

Üçüncü dalga ofis kültürü; Kolektif House!

Ortak çalışma ve ofis alanı Kolektif House’un kurucularından Ahmet Onur: “Üçüncü dalga ofis gibi bir kültür oturtuyoruz burada. Hayalimiz ilk günden çalışanların mutluluğunu, motivasyonunu artıran iş ortamı”

ilk fonksiyonel ofis nerede Haberi

ilk fonksiyonel ofis nerede

Dubai, dünyanın üç boyutlu yazıcıyla inşa edilen ilk fonksiyonel ofis binasını inşa etti.


Söz konusu ofislerin, Körfez’in turizm ve iş merkezi olarak görülen Dubai’nin maliyet ve zaman avantajı sağlama yönündeki çabalarına yardımcı olacağı belirtiliyor.


Açılışını Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkan Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid el Maktum’un yaptığı ofis prototipi, 250 metrekare genişliğe sahip. Yapımında 6 metrelik bir yazıcının kullanıldığı belirtilen ofis prototipinin, şimdiye kadar bu tip yazıcılarla üretilen en büyük nesne olduğu iddia ediliyor. 


Hükümet yektilileri, bunun, dünyada üç boyutlu yazıcıdan çıkarılan ilk bina olduğunu vurgularken, “Tam anlamıyla bir bina olmasa bile tamamen fonksiyonel bir ofis olarak kullanılmaya hazır” ifadesini kullandılar. Yetkililer, bunun bir başlangıç olduğunu da belirterek “İnanıyoruz ki, gerisi gelecek. Dünya değişiyor” dedi.


Yaklaşık 17...