28 / 04 / 2024

ilk kış turizm fuarı

ilk kış turizm fuarı

Türkiye'nin ilk kış turizm fuarı 1-4 Kasım arasında Kayseri'de düzenlenecek

Maviyapı Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviyapı Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Hasanıa ve Hassan Mourtaja ortaklığında kuruldu.

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Read Sabah Shortanı tarafından kuruldu. 

Öz Ayk İnşaat Reklam Aracılık Turizm Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ayk İnşaat Reklam Aracılık Turizm Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nazım Barış Demir tarafından kuruldu. 

Crowntaj Emlak Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crowntaj Emlak Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Marwankhouılde, Mohamad Khaır Alnajjar ve Sawsan Audı ortaklığında kuruldu. 

Taysiz Star Danışmanlık Turizm Gıda Gayrimenkul Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taysiz Star Danışmanlık Turizm Gıda Gayrimenkul Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghader Aghaeı Chanaghlo ve Majıd Hamdı ortaklığında kuruldu.

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Cansın Albayrak ve Lyudmyla Tufan ortaklığında kuruldu. 

Sersebil Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sersebil Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Shukrı Almasrı tarafından kuruldu. 

Karen Havacılık Turizm Emlak Reklamcılık Danışmanlık İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Karen Havacılık Turizm Emlak Reklamcılık Danışmanlık İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Behrang Shiyoukhi tarafından kuruldu. 

Ant 34 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ant 34 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Aysel Pamuk tarafından kuruldu.

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Shaath ve Amr Shaat ortaklığında kuruldu. 

Pol Gayrimenkul Emlak İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pol Gayrimenkul Emlak İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Pouya Ranjehdel tarafından kuruldu.

Erikli Mühendislik Ve Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erikli Mühendislik Ve Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Resul Erikli tarafından kuruldu.

ilk kış turizm fuarı Haberi

ilk kış turizm fuarı

Kayseri Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyes AŞ ve Show Expo Fuarcılık ile organize ettikleri ''Kış Turizmi ve Turizm Yatırımları Fuarı''nın 1-4 Kasım arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirileceğini belirtti. 

     Türkiye'de projelendirilen 15 kayak merkeziyle toplam 46 kayak merkezi oluştuğunu dile getiren Cıngı, kış turizminin ülkede ciddi bir turizm dalı haline geldiğini ifade etti. 

     Fuarın Türkiye'deki kış turizmine büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Cıngı, ''Bu fuarda, yerli ve yabancı telesiyej ve teleferik üreticilerini, kayak ve snowboard markalarını, kayak tekstili ve ayakkabı firmalarını, ithalatçıları, temsilcileri, kış ve dağ otellerini, dağcılık ekipmanları üreticilerini, doğa sporları malzemesi satanları ve sektördeki sivil toplum organlarını bir araya getirmeyi planlıyoruz'' diye konuştu. 

     Bir ilk olmasından...