23 / 05 / 2024

ilk şube Kanyon\'da

ilk şube Kanyon\'da

Retail Platform ortaklığı ile Türkiye'de yatırım kararı alan İtalya'nın ünlü restoran zinciri Carluccio's, ilk şubesini Kanyon'da açacak

Kundu Kanyon'da konut teslimleri Mart 2024'te! 

Kundu Kanyon projesinde 1+1 ve 3+1 dairelerin satışları devam ediyor. Peki Kundu Kanyon'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Ete gelen zamlardan sonunda bu da oldu! Askıda et dönemi başladı!

Sosyal yardımlaşma geleneğinin bir örneği olan "askıda ekmek", "askıda fatura" ve "askıda yemek" uygulamalarının ardından, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için bir ilk olan "askıda et" uygulaması hayata geçirildi.

Dünya devi o modeli dünyada ilk kez Türkiye’de üretilecek! Dünyanın gözü o şehirde olacak!

Dünya devi Toyota, ilk şarj edilebilir hibrit aracını yeni Toyota C-HR'yi Dünyada ilk kez Sakarya'da üretecek. Toyota, Sakarya'da senede 75 bin adet batarya üretimine de imza atacak.

Askıda otobüs bileti dönemi başladı! Bedava otobüs bileti almak isteyen öğrencilere bayram ettirecek müjde

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla memleketlerine bayram tatiline gitmek isteyen öğrencileri sevindirecek bir gelişme yaşandı. Türkiye'de ilk kez askıda otobüs bileti uygulaması başladı. Askıda bilet uygulaması nedir, askıda bilet uygulamasına nasıl başvurulur, askıda bileti kimler alabilecek?

Invictus Alaçatı'da ilk etap Haziran'da teslim edilecek!

Invictus İnşaat tarafından Alaçatı'da hayata geçirilen Invictus Alaçatı'da ilk etap teslimi Haziran'da yapılacak. Proje yatırım anlamında alıcılara büyük kazanç vaat ediyor. 

Kanyon'daki İtalyan restoranın kira sorunu çözüldü!

Kanyon'da bulunan İtalyan restoranı Gina yüksek kira nedeniyle kapanmıştı. Kanyon'un patronu  Bülent Eczacıbaşı'nın devreye girmesiyle kira sorunu çözüldü.

Dedeman 2021'in ilk otelini Kastamonu'da açacak!

Dedeman Hotels&Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "2021'de ilk olarak Park Dedeman Kastamonu'yu Şubat'ta açacağız" dedi ve "Park Dedeman markamızı önümüzdeki yıllarda da farklı şehirlerle buluşturmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Tesla'nın Avrupa'daki ilk fabrikasının inşaatı durduruldu!

2021 yılının yaz aylarında ilk kez Avrupa’da faaliyete geçmeye hazırlanan ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın fabrika inşaat çalışmaları, kış uykusundaki yılanlara ve kertenkelelere zarar verdiği gerekçesiyle mahkeme kararı ile durduruldu.

İtalya'da inşaat sektörü 4 Mayıs'ta faaliyete geçecek!

İtalya, koronavirüsün Avrupa'da sert bir şekilde etki ettiği ilk ülkeydi. İtalya'da normalleşme haritası çizildi, inşaat sektöründe faaliyetlerin 4 Mayıs'ta başlamasına karar verildi...

Nusr-Et Steakhouse’ın ilk şubesi Dubai'de, İkincisi Bağdat Caddesi'nde!

Nusr-Et Steakhouse'ın ilk şube sessiz sedasız Aralık ayında Dubai'de açılmış, ikinci şube ise İstanbul'un ünlü Bağdat Caddesi'nde Erenköy'de sessiz sedasız hizmete girmiş...

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi Bursa'da inşa ediliyor! 

Külliye konsepti, Cumhuriyet tarihinde ilk kez Bursa'da inşa edilecek. Bursa Diyanet Din Eğitimi Külliyesi içerisinde, anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, akademi, sosyal tesisler, barınma birimleri ve uygulamalı eğitim yapılacak bir cami barındıracak.

ilk şube Kanyon\'da Haberi

ilk şube Kanyon\'da

İtalya'nın ünlü restoran zinciri Carluccio's, Retail Platform ortaklığı ile Türkiye'ye geliyor. İlk şubesini Kanyon'da açmaya hazırlanan restoran için oldukça geniş bir alanda hummalı bir çalışma sürüyor. Yemek dışında farklı ürünlerin de satışa sunulacağı restoran, eylül ayında hizmete açılacak.


İngiltere'de 45 şubesi bulunan Carluccio's ABD'de de çok sayıda şubeye sahip bulunuyor.  İtalyan devi, Türkiye'deki şubesi için Retail Platform ile el sıkıştı. Forever Man, Rex, Tresera gibi markalarla daha çok tekstil ağırlıklı olarak çalışan grup işbirliğine ilişkin detaylı bilgi vermezken tüm kariyer sitelerinde restoran ile ilgili nitelikli eleman ilanları yayınlandı.


Carluccio İtalya'da, markası Londra'da doğdu


Zincirin kurucusu ise İngiltere'de yaşayan ünlü bir İtalyan gastronom uzmanı. Antonio Carluccio, İtalya'da doğmuş ve mantar arama tutkusu ile bu alanda uzman olmuş bir isim. 1975 yılında Londra'ya taşınan...