29 / 04 / 2024

İlkadım Grup Yönetim Kurulu Başkanı

İlkadım Grup Yönetim Kurulu Başkanı

Züccaciye sektöründe 52 yıllık bir deneyime sahip olan İlkadım, Jumbo’nun 15 yıllık Türkiye distribütörü oldu. Jumbo, 150 bayisini İlkadım’a devredecek ayrıca, İlkadım’ın 3000’i aşkın bayisini kullanacak. Böylece Jumbo üretecek, İlkadım satacak...

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Fiyat farkı kararnamesi işe yaramazsa müteahhitlerin yüzde 80’i iflas edebilir!

Döviz kurunda yaşanan hareketlilik inşaat sektörünü etkilemeye devam ettiriyor. Tacer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ümit, son dönemlerde dövize endeksli inşaat malzemelerine ilişkin açıklamalar yaptı.  

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz   Akbaş tarafından kuruldu.

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Medine Ar tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Korhan Kurdoğlu yeniden Ata GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Korhan Kurdoğlu, Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Akfen GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu tarafından, Yönetim Kurulu Üyelerinin oybirliği ile yönetim kurulu komite üyeleri belirlendi. 

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Hamzaoğlu ve Nihat Topaç ortaklığında kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Mustafa Levent Sungur seçildi...

Akfen GYO yönetim kurulu üyelerini seçti! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyelerini seçti. İşte Akfen GYO'nun yönetim kurulu üyeleri...

Akfen GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte Akfen GYO'nun yönetim kurulu komite üyeleri...

İlkadım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

İlkadım Grup Yönetim Kurulu Başkanı

İlkadım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şah Yağmur, 2013’ü yatırım yılı ilan ettiklerini açıklayarak, “Çin elektrikli ev aletleri üreticisi Donlim ile yapılan ortaklık neticesinde, Nisan 2013’te Hadımköy’de üretim fabrikamızı açıyoruz. Kendi fabrikamız Berf’e ve distribütörlüğünü yaptığımız Tefal, Braun, Moulinex ve Rowenta gibi markalara bu sayede katkı sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi. 


Antalya’da gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan İlkadım Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şah Yağmur, Jumbo’nun 15 yıllığına distribütörlüğünü aldıklarını açıklayarak, “Jumbo, çelikte modayı yaratan markadır. Bu işbirliği ile Jumbo markasının ürettiği tüm ürünlerin satışını biz gerçekleştireceğiz” dedi. 


İlkadım olarak 2012 yılını yüzde 36 ciro artışı ile kapatmayı hedeflediklerini söyleyen Mehmet Şah Yağmur, 2013 yılında yapacakları atılımlarla önümüzdeki yıl bu artışın daha yüksek tutarlarda olacağını kaydetti. 


İlkadım Grup olarak, Jumbo Yönetim Kurulu Başkanı Minas Çolak ile...