29 / 04 / 2024

İlkadım ketsel yenileme

İlkadım ketsel yenileme

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok mahalle buluşmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yerinde dönüşüm çalışmalarının İlkadım’ın çehresini önemli ölçüde değiştireceğini belirtti.

Ehliyet yenileme süresi uzatıldı mı? Ehliyet yenileme için ne gerekli 2022?

Ehliyet yenileme süresi uzatıldı mı? Ehliyet yenileme için ne gerekli 2022? soruları gündemde yer alıyor. İşte ehliyet yenileme konusuna dair merak edilen yanıtlar!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

TOKİ Samsun İlkadım başvuruları başladı!

TOKİ Samsun İlkadım projesinde yer alan 461 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı.

Samsun İlkadım'da 10.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun İlkadım Belediyesi’ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan bina açık arttırma usulü ile 20 Mart Salı günü satılacak..

Samsun İlkadım TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Samsun İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi’nde hayata geçirilen konutların kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Samsun İlkadım projesinde kura heyecanı!

TOKİ Samsun İlkadım projesinin birinci etabında yer alan 509 konut için hak sahipleri belirleme kurası çekildi.

Samsun Ulugazi TOKİ'ye müjdesi!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’un en büyük toplu konutlarından birisi olan Ulugazi TOKİ konutları sakinlerinin ihtiyacı olan cami talebini yerine getiriyor.

Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi Samsun İlkadım'a kazandırıldı!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçede yapılan ve yapılacak spor yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun İlkadım mega projeler ile yenileniyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, girişimci belediyecilik anlayışıyla yatırımları ilçesine çekiyor. İlkadım ilçesinin geçmişten bugüne bakıldığında tarihinin en büyük projeleri arasında yer alıyor...

Samsun İlkadım'da metruk binalara sıkı takip!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, metruk binalarda incelemelerde bulundu. Tok, binalarda tedbirlerin artıralacağını söyledi.

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi'nde yıkım başladı!

1986’da kapalı pazar yeri olarak inşa edilen ve son 15 yıldır İlkadım Belediyesi tarafından kültür merkezi olarak Unkapanı Kültür Merkezi'ni yıkılıyor. Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi ise, 1 yıl içerisinde tamamlanacak..

İlkadım Belediye Hizmet Binası yükseliyor!

Yeni belediye hizmet binası inşaatını gezen İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, binanın 19 Mayıs 2018’e yetiştirileceğini söyledi.

İlkadım'da büyük projeler hayata geçiriliyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım ilçesinin büyük projelerle hızla modern bir kent haline geldiğini açıkladı.

İlkadım ketsel yenileme Haberi

İlkadım ketsel yenileme

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok mahalle buluşmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşma toplantısına mahalle halkın yoğun ilgi gösterdi. Sorun ve istekleri Başkan Tok’a ileten vatandaşlar mahallelerinin bazı yerlerinde doğalgaz olmadığını belirtti. 2016 yılı içinde yapılacak olan mevzi imar planı ile sorunların çözüleceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Fevzi Çakmak Mahallemizdeki doğalgaz sorununu bir an önce çözmek için bu yıl içinde İlkadım’ın tamamına mevzi imar planı uygulayacağız" dedi.

"SORUNU ÇÖZECEĞİZ"

Yeni gelen yasa ile imar durumu olmayan yerlere doğalgaz hattının girmediğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Fevzi Çakmak Mahallemizin en büyük sorununun doğalgaz olduğunu biliyoruz. Bu sıkıntı için sıkı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni gelen yasa ile...