28 / 04 / 2024

İlkay Salihoğlu

İlkay Salihoğlu

Girne Üniversitesi mevcut 4 fakülte, 2 yüksekokul ve 12 bölümüne, yeni onay alan 5 fakülte ve 17 bölüm ekledi. 5 yeni fakültenin binasının temeli, KKTC'nin Cumhuriyet Bayramı olan 15 Kasım'da atılacak.

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki Salihoğlu tarafından kuruldu.

İntegral Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İntegral Turizm İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Hacısalihoğlu tarafından kuruldu.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi inşaatında son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla yapılan "Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi"nin inşaatı devam ediyor. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, inşaat alanında incelemelerde bulundu...

Trabzon 'Tema Park' ile yeni cazibe merkezine kavuşacak!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada Trabzon'da "Tema Park" kurulması çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi 2020'de açılacak!

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatını 2020 yılı ortalarında tamamlayacaklarını açıkladı.

Trabzon Yatırım Adası 14 bin kişiye istihdam sağlayacak!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin istihdam edileceği ve 11 milyar dolarlık katma değer sağlaması beklenen Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde geleceğin sektörleri olarak tanımlanan sektörlerin bulunacağını kaydetti.

Vadi Group Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vadi Group Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salihoğlu tarafından kuruldu.

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atacan Aşula ve Nihat Salihoğlu ortaklığında kuruldu. 

Sancaktepe Tıp Fakültesi Hastanesi 2019'da faaliyete geçecek!

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı (VASEV) tarafından 2009 yılında kulan İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nde 11 bin öğrenci lisans ve lisansüstü eğitim alıyor. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, ‘Yeni Yüzyıl Okulları’nı devreye alacağız.

Trabzon'daki konut stokunun erimesi umut veriyor!

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu, "Trabzon, mayıs itibarıyla Türkiye'de yabancıya konut satışı yönünden 123 konutla üçüncü sırada yer aldı."dedi.

Yabancılara konut satışında Trabzon 3. sırada!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Mayıs 2017 konut satışı verilerini değerlendirdi. Hacısalihoğlu, bölgenin yabancılara konut satışında Türkiye’de üçüncü sırayı aldığını belirtti.

Beşikdüzü Osb'de yatırımcılara 3. bölge açılıyor!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcılara 3. bölgenin açılacağını açıkladı.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi 2018'de tamam!

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatı incelendi. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, binanın bir yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

İlkay Salihoğlu Haberi

İlkay Salihoğlu

Girne Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İlkay Salihoğlu, "Girne Üniversitesi'ni Girne şehrine yeni bir soluk getirecek ama şehrin mimari dokusundan kopmayan bir mimari anlayış çerçevesinde inşa ettik. Yeni eklenen fakülte binalarımız da yine şehrin dokusuna ve kampüsün bütünlüğüne uygun şekilde inşa ediliyor. İnşasına başladığımız yeni fakülte binalarımız, yeni açılan bölümlerimizin gereklerine uygun, son teknoloji ile donatılmış ve bütüncül eğitim karakterimizi yansıtacak bir şekilde yükselecek" dedi. 


Sabah...