08 / 05 / 2024

İlkbahar Konutları

İlkbahar Konutları

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Sur Yapı İlkbahar Konutları ev fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar Konutları ev fiyatları 3+1'lerde 690 bin TL'den başlayarak değişiyor. İlkbahar Konutları'nda daireler bu yıl Kasım'da sahiplerine teslim ediliyor...

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans kroki!

Sur Yapı imzası ile yükselen İlkbahar Konutları 25 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede fiyatlar 290 bin 700 TL'den başlıyor. İşte Sultanbeyli İlkbahar Rezidans kroki...

İlkbahar Konutları ne zaman teslim?

Sultanbeyli İlkbahar ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Proje 250 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki İlkbahar Konutları ne zaman teslim edilecek?

İlkbahar Rezidans fiyatları!

Lansmana özel fırsatlar sunan İlkbahar Konutları İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde yükseliyor. Proje dairelerin büyüklükleri 51 ile 293 metrekare arasında değişiyor. Peki İlkbahar Rezidans fiyatları ne kadar?

Sur Yapı İlkbahar Evleri Ramazan'a özel ödeme bilgileri!

Sur Yapı imzasıyla yükselen İlkbahar Konutları'nda 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. İşte Sur Yapı İlkbahar Evleri Ramazan'a özel ödeme bilgileri...

İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları!

Sur Yapı imzasıyla yükselen İlkbahar Konutları'nda 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları konutların metrekare ve konumuna göre değişiyor.

Sur Yapı İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar Konutları 1+1, 2+1,3+1 4+1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. Projede lansmana özel indirim uyguluyor. Sur Yapı İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları metrekare ve konuma göre değişiyor.

Sur Yapı İlkbahar Konutları adres bilgileri!

Sur Yapı İlkbahar Konutları 1+1'den 4+1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. Projede lansmana özel indirim uyguluyor. Sur Yapı İlkbahar Konutları adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor.

Sur Yapı İlkbahar Konutları iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçirilen Sur Yapı İlkbahar Konutları iletişim numarası 0216 422 65 14. Projede fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı İlkbahar Konutları'nda lansmana özel indirim!

İstanbul Sultanbeyli'de inşa edilen projede 1+1'den 4+1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. Sur Yapı İlkbahar Konutları'nda lansmana özel indirim uyguluyor.Satış fiyatları dairelerin alanları ve konumlarına göre değişiyor.

İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel!

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Sultanbeyli İlkbahar Evleri'nde yüzde 10 lansman indirimi!

İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilen İlkbahar Konutları projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Toplam 250 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor.

İlkbahar Konutları iletişim!

İlkbahar Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi. İlkbahar Rezidans projesinde yer alan dairelerin fiyatları 184 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

İlkbahar Konutları Haberi

İlkbahar Konutları

Sur Yapı imzası taşıyan İlkbahar Rezidans'ta daire teslimlerinin Kasım 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 304 adet konuttan meydana geliyor. 


İlkbahar Evleri İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunan projede lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. 


Dairelerin büyüklükleri minimum 51 metrekare, maksimum ise 293 metrekare olarak tasarlanan proje "İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla yükseliyor.


İlkbahar Sultanbeyli Evleri fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. Toplam yatırım bedeli 250 milyon TL olarak belirlenen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut. 


Sur Yapı İlkbahar'da dinlenme alanları, kitap okuma alanları, hobi bahçeleri, su göletleri, uzun yürüyüş parkurları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Sultanbeyli İlkbahar satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge...