04 / 05 / 2024

İlker Arslan

İlker Arslan

Arecon Bilişim İnşaat Medya Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, İlker Arslan tarafından 15 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi, Baha Sokak'ta kuruldu.

Parsan Demir Çelik Yapı Malzemeleri Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsan Demir Çelik Yapı Malzemeleri Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlker Arslan tarafından kuruldu. 

Arecon Bilişim İnşaat Medya Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arecon Bilişim İnşaat Medya Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, İlker Arslan tarafından 15 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi, Baha Sokak'ta kuruldu.

Ahmet Arslan'ın ihale borcu 3.2 milyon TL'ye yükseldi!

Ahmet Arslan, TMSF’den aldığı Salih Adası’ndaki malikanenin 300 bin liralık son taksitini ödemek yerine ihaleye katılmayı tercih edince borcu birden bire 3.2 milyon liraya yükseldi

Ahmet Arslan, Murat Demirel'in malikanesini ikinci kez aldı!

Egebank’ın eski patronu Murat Demirel’in borçlarına karşılık el konulan Bodrum Salih Adası’ndaki malikane ikinci kez ihaleye çıktı. Kazanan yine Arslan Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Arslan.

Dicle Begüm Arslan kimdir?

Mimar Dicle Begüm Arslan kimdir? Dicle Begüm Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Dicle Begüm Arslan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Dicle Begüm Arslan..

2006 yılında Ülker Grubu, ilk konut projesine Maslak'ta başlayacak!

2006 yılında Ülker Grubu, ilk konut projesine Maslak'ta başlayacakmış. Arsa alımına başlayan Ülker, Maslak'ta hayata geçireceği 2 bin 600 konutluk projenin arazisi için 100 milyon dolarlık alım harcaması yapacakmış.

2006 yılında Ülker, 4. Levent'te residence yapacak!

2005 yılında Ülker Grubu, Akfen Holding ile birlikte Levent'te butik bir proje gerçekleştirecekmiş. Ülker'in Levent'te bulunan arsasına inşa edilecek projenin maliyeti 20 ile 25 milyon dolar arasında olacakmış.

Neşat Arslan: Buca 10 yılda hiç değişmedi!

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan İlçesinin son 10 yıldır aynı olduğunu gelişimi ve değişiminin olmadığını belirtti. Arslan, ilçe için yapılması gerekenleri anlattı.

Hüseyin Arslan:Türkiye sağlık sektöründe büyük atılımlar yaptı!

'Ukrayna'ya Yatırım: KamuÖzel Sektör İş Birliği Geliştirilmesi Programı ve Türkiye Deneyimi' konferansında sunum yapan Hüseyin Arslan "Türkiye sağlık sektöründe büyük atılımlar yaptı" dedi.

Ülker, SAF GYO'yu Akkök'e devrediyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO'nun yüzde 26'smı Akkök'e satıyor. Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu'na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

Ülker, SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor.Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu’na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

Ülker, SAF GYO’yu Akkök’e devrediyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor. Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu’na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

Arslan Otopark Uygulamaları Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arslan Otopark Uygulamaları Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erhan Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.

İlker Arslan Haberi

İlker Arslan

Arecon Bilişim İnşaat Medya Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, İlker Arslan tarafından 15 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi, Baha Sokak'ta kuruldu.


Arecon Bilişim İnşaat Medya Organizasyon Ticaret Limited Şirketi iş konusu; BİLİŞİM a. Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri ,endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. internet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. b. Her marka bilgisayar ve alt mikro işlemcileri ile bilgi kaydedici, saklayıcı, yazıcı, çizici, iletici, gösterici, tahvil edici, yorumlayıcı cihaz aksesuar donanım ünite parça ve...