03 / 05 / 2024

İlker Yasin Salih

İlker Yasin Salih

Delta Yapı Denetimi Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, İlker Yasin Salih Şube Müdürlüğü 'nde 500 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Bağcılar, Göztepe Mahallesi 'nde açıldı.

İyk Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İyk Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile İlker Yasin Katmer tarafından kuruldu. 

Delta Yapı Denetimi Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Delta Yapı Denetimi Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, İlker Yasin Salih Şube Müdürlüğü 'nde 500 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Bağcılar, Göztepe Mahallesi 'nde açıldı.

DKD Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DKD Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Sultan Başkaya, İlker Yasin Katmer, Hüsnü Başkaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu.

Salih Hızlı: Dönüşümde bisiklet yollarına da yer verilmeli!

Akhisar Belediyesi bünyesine hizmet veren ve her perşembe bisiklet turu düzenleyen Zinde Yaşam Kulübü ' nün üyeleri, Belediye Başkanı Salih Hızlı ' yı ziyaret etti...

Salih Sağlam İnşaat Emlak ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salih Sağlam İnşaat Emlak ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Salih Sağlam tarafından kuruldu.

Çekmeköy İmar ve Şehircilik Müdürü Salih Elmas, Beykoz Belediyesi'ne transfer oldu!

Çekmeköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Salih Elmas, Beykoz Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı oldu. Salih Elmas, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve belediye çalışanlarıyla vedalaştı.

Yasin Işık Gayrimenkul, İstanbul'da home office projesine hazırlanıyor!

İstanbul'da yükselen home office projelerine bir yenisi daha ekleniyor. İstanbul'da Gizoto ortaklığıyla Marmara Kule projesine hazırlanan Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat, projede 240 adet home office yapmayı tasarlıyor.

Ahmet Salih Dal: Kilise yapılan baraj ve göletlerde son aşamaya gelindi!

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Kilis'e yaptığı Baraj ve Göletlerle son aşamaya gelindiğini ifade ederek "barajımızın bitmesi durumunda 3 bin 395 hektar alanın sulaması yapılacaktır" dedi.

Obaçay'ın tamamı Ülker'in oldu!

Turkcell'e 1.6 milyar dolarlık finansman için haftalardır görüşen Ülker ailesi, rotasını yeniden gıdaya çevirdi. Yıldız Holding, Türkiye çay pazarının en büyük oyuncularından Obaçay'ın tamamını devralıyor.

Murat Ülker, dedesinin ders verdiği camiyi restore ettirdi!

Murat Ülker, dedesinin ders verdiği ve 1. Dünya Savaşı sonrası yıkılıp yakılan Kırım'daki tarihi cami-medreseyi restore ettirip ibadete açtı. Köyü'ndeki akrabaları da idari işlerin çözülmesine yardımcı oldu.

Murat Ülker, Kırım'daki tarihi cami-medreseyi restore ettirip ibadete açtı!

İşadamı Murat Ülker'in dedesi ve Sabri Ülker'in babası olan Hacı İslam Efendi, Kırım' ın Karadeniz kenarındaki Aluşta bölgesi Korbek köyünde camide imamlık ve öğretmenlik yaptı...

Murat Ülker dedesinin Kırım'daki camisini yeniden inşa etti!

Ülker ailesi, dedeleri Hacı İslam Efendi’nin hatırasına sahip çıktı. Aile, dedelerinin hocalık ve öğretmenlik yaptığı Kırım’ın Aluşta bölgesi, Körbek köyündeki camiyi yeniden inşa ettirdi. Selçuklu tarzı yapılan cami haziran ayında açılmıştı...

Karabağlar Nevvar Salih İşgören Parkı imara açılmadı!

Belediye yeşili imara açmadı. Hak sahibi vatandaşlar, Karabağlar' ın Poligon Semti'ndeki Nevvar Salih İşgören Parkı'nın imara açılması için başvuruda bulundu. Karabağlar Belediyesi, yapılaşmaya izin vermedi

İlker Yasin Salih Haberi

İlker Yasin Salih

Delta Yapı Denetimi Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, İlker Yasin Salih Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL  sermaye ile 31 Temmuz'da Bağcılar, Göztepe Mahallesi'nde açıldı. 


Delta Yapı Denetimi Limited Şirketi Bağcılar Şubesi iş konusu; 4708 Sayılı Kanuna'a ait 12 ağustos 2001 tarihli 24491 sayılı yönetmelikle düzenlenen uygulama esaslarına göre, can ve mal güvenliğinin temini, imar planlarına, fen, sanat ve sağlık kurallarına,standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için uygun yapı denetimi yapmaktır. Şirketin bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.


Delta Yapı Denetimi Limited Şirketi Bağcılar Şubesi adres: Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç Oto Market 2. Caddesi, A3 Blok, Sokak...