25 / 05 / 2024

iller idaresi genel müdürü Ali Fidan

iller idaresi genel müdürü Ali Fidan

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürü Ali Fidan, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Düzce Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Düzce Valisi Ali Fidan kimdir? İşte Ali Fidan...

Orman Genel Müdürlüğü acil olarak duyuruldu! 48 ilde personel alımı yapılacak! İşte o iller ve şartlar!

Orman Genel Müdürlüğü, yeni personel alımına başladı. Bununla birlikte alım yapılacak iller ve başvuru şartları duyuruldu. İşte detaylar!

2020'de en çok tapu işlemi yapılan iller!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nce açıklanan verilere göre; tapuda geçtiğimiz yıl 18 milyar 150 milyon 286 bin liralık işlem yapıldı. Peki tapuda en çok işlem yapılan iller hangileri? İşte tüm merak edilenler...

En çok tapu işlemi yapılan iller hangileri?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nce açıklanan verilere göre; tapuda geçtiğimiz yıl 12 milyar 197 milyon 800 bin liralık işlem yapıldı. Peki tapuda en çok işlem yapılan iller hangileri? İşte tüm merak edilenler...

Karayolları Genel Müdürlüğü taşınmazlarının idaresi yönetmeliği!

Karayolları Genel Müdürlüğünün Mülkiyetindeki Taşınmazlar ile Kullanımındaki Alanların İdaresine İlişkin Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

Manisa Turgutlu'nun altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinin hızla gelişen ve büyüyen Ergenekon Mahallesi’ndeki yeni yerleşimlere içme suyu şebeke hattı döşeyerek mahalledeki altyapı ihtiyacını karşıladı.

İZSU yapım ihalesi sonuçlandı!

İZMİR Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) 2014/ 161797 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Kooperatif genel kurul toplantısı için gerekli evraklar!

Kooperatif Genel kurulu olağan ve gerektiğinde olağanüstü olarak toplanıyor. Kurulun idaresi, ortaklar veya seçilen başkan ve üyeler tarafından sağlanır. Peki, kooperatif genel kurul toplantısı için gerekli evraklar nelerdir?

Sapanca'ya yeni arıtma tesisi yapılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Muhtelif Yerler içmesuyu Projesinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Orman genel müdürlüğü taşınmazlarının idaresi hakkında yönetmelik tam metni!

Orman genel müdürlüğü taşınmazlarının idaresi hakkında yönetmelik 2 Mayıs 2015 tarihinde 29343 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Genel Müdürlüğün özel mülkiyetindeki taşınmazlara ilişkin usul ve esaslar..

Serbest göçmenlere ilişkin işlemler Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ile İç İşleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü arasında yapılan görüşmeler neticesinde serbest göçmenlere ilişkin işlemlerin Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülülecek.

Akyazı'ya 52 kilometrelik kanalizasyon hattı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Mahallesinde devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Salih Ayhan, tarihi konakları inceledi!

Sivas İl Özel idaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, tarihi konaklarda gezi ve incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Merkez Bahtiyarbostan Mahallesi ile Yiğitler Mahallesi'ndeki bazı konaklarda gezi ve incelemelerde bulundu.

1961 yılında İETT ve Sular İdaresi tek genel müdürlük olacakmış!

1961 yılında, Belediye bütçede tasarruflar sağlamak üzere bağlı kurumların durumlarını tespit etmiş. İki ayrı genel müdürlük halinde çalışan İETT ve Sular İdaresi'nin birleştirilmesi için çalışmalar yapmışlar.

iller idaresi genel müdürü Ali Fidan Haberi

iller idaresi genel müdürü Ali Fidan

Ali Fidan kimdir?

1970 yılında Bolu’nun Gerede İlçesi Nuhören Köyünde doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Gerede’de, lise eğitimini 1988 yılında Bolu’da tamamladı. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Kısa bir süre Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. 


1994 yılında Bolu Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Kaymakam Adaylığı stajı sırasında 8 ay süreyle İngiltere’de (Bournemouth) dil eğitimi ve mesleki incelemelerde bulundu. Çankırı-Kurşunlu ve Uşak-Ulubey ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.


Sırasıyla Aşağıdaki Görevleri Yürüttü:

1997-1999: Kayseri-Felahiye Kaymakamı

1999-2001: Malatya-Yazıhan Kaymakamı

2001-2003: Malatya Vali Yardımcısı

2003-2007: İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü

2007-2012: İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı

2012-2013: İller İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yrd.

19.07.2013:İller idaresi Genel Müdürü


Akademik...