07 / 05 / 2024

İlteriş Kargılı

İlteriş Kargılı

Kargılı Turizm Konaklama ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, İlteriş Kargılı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Çorum Kargı TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Kargı projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Kargı 2022 ucuz konut projesi...

Datça Kargı Koyu imara açılıyor mu?

Datça'nın cennet köşesi özelleştirmeye açılıyor. Datça Kargı Koyu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte bölge imara açılacak.

Alanya'da 146.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Alanya 2. Satış Memurluğu, Alanya İlçesi Türkler Köyü Kargı Çiftliği'nde bulunan 2 parsel üzerindeki arsayı satıyor. Arsanın satış bedeli 146 milyon 685 bin 337 TL olarak belirlendi. 

Çorum Kargı TOKİ alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Çorum Kargı 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor. Projede toplam 61 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çorum Kargı 2. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Çorum Kargı'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Çorum Kargı projesi için sözleşme dönemi başlıyor.

Antalya Tekbir Otel 8.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya İli, Alanya İlçesi, Türkler Köyü, Kargı Çiftliği Mevkii'nde yer alan Tekbir Otel icradan satışa sunuluyor. Satışa konu olan Antalya Tekbir Otel için 8 milyon 700 bin TL bedel isteniyor. 

Fethiye'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla İli, Fethiye İlçesi, Kargı Mahallesi, Uzunkır Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 213 bin 324 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum’un Kargı İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde hayata geçireceği 717 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Çorum Kargı 717 konut ihalesi bugün!

TOKİ, Çorum İli Kargı İlçesi'ne bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde 717 konutluk proje yapacak. TOKİ Çorum Kargı 717 konut ihalesi bugün gerçekleşecek..

Çorum Kargı TOKİ 717 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Kargı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 717 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Çorum Kargı 717 konut ihalesi 26 Aralık'ta!

Çorum İli, Kargı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 717 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak.

Konuta talep 2018 yılında da devam edecek!

Kargın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kargın Ankara'da konuta talebin 2018 yılında da artacağını söyledi. Burak Kargın, “En kazançlı ve güvenilir yatırım aracı doğru yapılan gayrimenkul yatırımı olacak” dedi.

İlteriş Kargılı Haberi

İlteriş Kargılı

Kargılı Turizm Konaklama ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, İlteriş Kargılı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Kargılı Turizm Konaklama ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi iş konusu;OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak,...