07 / 05 / 2024

Imad Jalaluldee Birbaksh Sibel

Imad Jalaluldee Birbaksh Sibel

Haliç Kapısı Turizm Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Imad Jalaluldee Birbaksh Sibel, Mohamad Chamat tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de kuruldu.

Elm Apartments Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Elm Apartments Emlak Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Imad Al-Salam tarafından kuruldu.

Qnt Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Qnt Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Imad M Kamal Al-Fahoum tarafından kuruldu.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

Dr. Imad Itani kimdir? Imad Itani kaç yaşında?

Kuruluşundan beri Odeabank Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atanan Kasım 2020 itibarıyla Dr. Imad Itani kimdir? İşte ayrıntılar...

İnvest Group Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Group Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Imad M. M. A. tarafından kuruldu.

Istanbul Key Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Istanbul Key Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli iel Ahmed Mohammed Baharetha ve Imad Jamal Ahmed ortaklığında kuruldu.

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te Imad Eddın Alayoubı tarafından kuruldu.

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdel Hay El Ayoubı ve Imad Eddın Alayoubı ortaklığında kuruldu.

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed Baharetha Emad Musa I.H. Imad Jamal    Ahmed tarafından kuruldu.

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Husseın Youssef Imad Mohamed K Yossef Khalıl    Youssef tarafından kuruldu.

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Imad Mohamed K. Yousef tarafından kuruldu. 

United Decoration Design İnşaat Müteahhitlik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Decoration Design İnşaat Müteahhitlik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Imad Nafez Khammash tarafından kuruldu.

Imad Jalaluldee Birbaksh Sibel Haberi

Imad Jalaluldee Birbaksh Sibel

Haliç Kapısı Turizm Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Imad Jalaluldee Birbaksh Sibel, Mohamad Chamat tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de kuruldu. 


Haliç Kapısı Turizm Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM  -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta,   kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler...