08 / 05 / 2024

İmaj Esentepe Gayrimenkul

İmaj Esentepe Gayrimenkul

İmaj Esentepe Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Mithat Cemal Noyan, Müge Kolat, Mehmet Cemal Karman tarafından 960 bin 190 TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka 2. etap satışta! Dev projede yüzde 10 peşinatla konut fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Majör Gölyaka projesinde 2. etap satışa çıktı. Teslimlerin 48 sonra yapılması planlanan projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Majör Gölyaka'da lansman fırsatı! Yüzde 10 peşinatla 6 ay ödemesiz dönem!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde lansman fırsatı sunuluyor. Projedeki konutlar için yüzde 10 peşinat ödendiğinde 6 ay ödemesiz dönem fırsatından yararlanılabiliyor. 

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Haşim Alptekin ve Dunya Majıd Ham Alshalabı ortaklığında kuruldu.

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Faısal Abdullah ve Muhammad Majıd Ashraf ortaklığında kuruldu.

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Tabası tarafından kuruldu.

Matte İnşaat Ve Sanayi Ticaret Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Matte İnşaat Ve Sanayi Ticaret Gayrimenkul Anonim Şirketi  Esentepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Mete Göktürk tarafından kuruldu.

Arıo Tour Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıo Tour Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Hameed Atıyah tarafından kuruldu.

Taysiz Star Danışmanlık Turizm Gıda Gayrimenkul Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taysiz Star Danışmanlık Turizm Gıda Gayrimenkul Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghader Aghaeı Chanaghlo ve Majıd Hamdı ortaklığında kuruldu.

AND Frekans Esentepe iletişim!

AND Gayrimenkul imzası taşıyan AND Frekans Esentepe projesinde 1+1 daireler 298 bin TL'den, 2+1 daireler 499 bin TL'den, 3+1 daireler 799 bin TL'den başlıyor...

Kartal AND Pastel Esentepe ödeme koşulları!

AND Gayrimenkul imzasını taşıyan AND Pastel projesi 1.200 konut, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Projede fiyatlar 501 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İşte Kartal AND Pastel Esentepe ödeme koşulları...

AND Pastel Esentepe 2017 konut fiyatları!

AND Pastel Konutları AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal Esentepe'de hayata geçirildi. Kartal AND Pastel projesinde ilk teslimler 2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek...

AND Pastel Esentepe ödeme şartları 2017!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal Esentepe Mahallesi'nde yer alan AND Pastel Evleri projesi, AND Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projedeki ödeme planında sıfır faizle 60 ay taksitlendirme yapılabiliyor...

İmaj Esentepe Gayrimenkul Haberi

İmaj Esentepe Gayrimenkul

İmaj Esentepe Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Mithat Cemal Noyan, Müge Kolat, Mehmet Cemal Karman tarafından 960 bin 190 TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu.  İmaj Esentepe Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Cemal Noyan, Başkan Yardımcısı Mehmet Cemal Karman ve Yönetim Kurulu Üyesi Müge Kolat olarak belirlendi. 


İmaj Esentepe Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul yatırım projeleri hazırlamak, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak, Özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilere ait her türlü taşınmaz gayrimenkuller ve taşınmazları ile ilgili planlama etüdleri ön fizibilite etüdleri kesin fizibilite etüdleri raporlar ve uygulamaların takibi, konularında danışmanlık hizmeti vermek. Danışmanlık isteyen hakiki ve hükmi şahısların bu isteklerini yerine getirmek amacı ile...