29 / 04 / 2024

İmamoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Kuyumculuk İnşaat Kimin

İmamoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Kuyumculuk İnşaat Kimin

İmamoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet İmamoğlu, Özge İmamoğlu, Suzan Ceylan ve Ebru Çelik ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nita Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nita Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tayfun Memişoğlu tarafından kuruldu.

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Çorak, Serkan İsmailoğlu ve Mert Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Omaroğlu tarafından kuruldu.

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çetinkaya tarafından kuruldu.

Ganita Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ganita Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arif Kanitoğlu tarafından kuruldu.

Kms Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Kms Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Ecem Komsuoğlu Uslu tarafından kuruldu.

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Nuve Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuve Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Çınar tarafından kuruldu.

Efzail Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Efzail Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Alperay Kocabaşoğlu tarafından kuruldu.

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ümit Cemaloğlu tarafından kuruldu.

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu! 

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kadıoğlu, Deniz Baş ve Serhat İkiz ortaklığında kuruldu.

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Mollaoğlu ve Suat Saygın ortaklığında kuruldu.

İmamoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Kuyumculuk İnşaat Kimin Haberi

İmamoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Kuyumculuk İnşaat Kimin


İmamoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet İmamoğlu, Özge İmamoğlu, Suzan Ceylan ve Ebru Çelik ortaklığında  kuruldu. 


İmamoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



İmamoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Abdurrahmangazi Mah.Hasanağa Cd.N.2/2...