08 / 05 / 2024

İmar Toplantısı Başiskele

İmar Toplantısı Başiskele

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediyesinin katılımıyla her ay gerçekleştirilen imar toplantısına bu ay 7 yıldızlı kent Başiskele, ev sahipliği yaptı.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilçe belediye başkanlarının katıldığı “Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı” başladı.

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Cizre'de imar barışı toplantısı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca başlatılan "İmar Barışı" çalışması için, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Çalışmaları kapsamında Cizre’de bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Beykoz Belediye Meclisi Mayıs toplantıları başladı!

Beykoz Belediye Meclisi 7. Dönem Mayıs Olağan Toplantısı 1. birleşimi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Silivri Fatih Mahallesi'nde imar bilgilendirme toplantısı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, askı süreci süren 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı hakkında Fatih Mahallesi’nde bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Onikişubat Belediye Meclis toplantısında imar planları görüşüldü!

Onikişubat Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi. İmar planlarının görüşüldüğü toplantı Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek başkanlığında yapıldı.

Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi, kentin gelişmesi ve yenilenmesi için projeler geliştiriyor. Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor.

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Talas'ta kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantıları başladı!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kentsel Dönüşüm ve İmar Revizyon planıyla ilgili vatandaşları bilgilendirme toplantısı yaptı. Başkan Palancıoğlu, imar çalışmalarında son aşamaya gelindiğinin yakında birçok yerde kentsel dönüşümün başlayacağının müjdesini verdi.

Kocaeli Büyükşehir yılın son imar toplantısını yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, tüm ilçe belediyelerinin katılımıyla her ay düzenlenen imar koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Gebze Belediye Meclisi yılın son toplantısını yaptı!

Gebze Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı Başkan Köşker yönetiminde yapıldı. 2016 yılının son meclisinde Başkan Köşker’in İçişleri Bakanlığı tarafından danışman olarak görevlendirildiği Diyarbakır’ın Silvan ilçesinin kardeş belediye olması oy birliğiyle kabul edildi.

İmar Toplantısı Başiskele Haberi

İmar Toplantısı Başiskele

Her ay düzenlenen imar toplantısı, Başiskele Belediyesi'nin ev sahipliğinde Soğuksu Tesisleri'nde gerçekleştirildi. 12 ilçe belediyesinin başkan yardımcıları ve teknik personelinin katıldığı toplantıda, projelerle ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Başiskele Belediyesi İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Veysel Alçiçek'in konuşmasıyla başlayan toplantı, Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyon Başkanı Zekeriya Ozak'ın bilgilendirmeleri ile devam etti. 


KAÇAK İMARA İZİN YOK 

Veysel Alçiçek konuşmasında, 7 yıldızlı kent Başiskele'nin her alanda öncü ve örnek projelere imza attığını ifade etti. Teknik personel ile ortak çözümlerin üretildiği, sorunların dinlendiği toplantıda İmar Daire Başkanı Zekeriya Ozak ise kaçak imara göz yumulmadığını, gecekondulaşmanın bittiğini belirtti. 

İlçelerde yapılması planlanan çalışmaların sunumla anlatıldığı program sonunda misafirlere Başiskele Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi. 



Kocaeli...