13 / 05 / 2024

imar ve şehircilik müdürlüğü faaliyet raporu

imar ve şehircilik müdürlüğü faaliyet raporu

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Duraliler Mahallesinin Kamu Yararı Kararı belgesini vatandaşla paylaştı.Yaklaşık 4 ay önce belediye meclisinden imar planını geçiren Başkan Tütüncü, 59 günde alınan Kamu Yararı Kararı yazısını mahalle sakinlerine gösterdi

İzmir imar planlarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi! 

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliğine onay verdiğini açıkladı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Van'da bazı alanlarda verilen imar yetkisi 1 yıl uzatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Van'da depremden sonra verilen, bazı alanlarda imar planları ile her türlü arazi ve arsa düzenlemeleri yapma, yaptırma ve onaylama yetkisi 1 sene uzatıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Uzungöl için yeni plan!

Türkiye'nin doğa turizmindeki en önemli merkezleri arasında yer alan Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni imar planı hazırladı.

Gürkan Akgün İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na Gürkan Akgün getirildi.

Tekirdağ Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü'nde imar barışı mesaisi!

İmar barışı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olması sebebi ile Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünde hafta sonu da vatandaşlara hizmet veriliyor.

Şanlıurfa'da imar ve şehircilik planlaması görüşüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından imar ve şehircilik planlamaları ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda, imar ve şehircilik planlaması ile ilgili konularda görüşüldü.

Çevre ve Şehircilik'ten Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakırköy Ruh ve Sinir Sağlığı Hastanesi'nin de yer aldığı arsaya imar planı hakkında açıklama da bulundu. Bakanlık, alana rezidans, alışveriş merkezi gibi yapıların yapılmayacağını açıkladı.

Mülkiyet, imar ve iskan sorunları çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, YEDPA Ticaret Merkezi'ni ziyaret ederek mülkiyet, imar ve iskan sorunlarının çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Eyüp İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde SMS dönemi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde hizmet akışını kolaylaştırmak için sms ile bilgilendirme sistemine geçtiklerini belirtti

Mersin'de imar ve kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, plan altlıkları ve ürettiği imar haritaları ile kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi.

Altındağ İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden önemli kararlar!

Altındağ’ın hızla yapılaşması için sık sık iş ortaklarıyla toplantılar düzenleyen Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, yapı denetim firmaları ve mimari proje büroları ile bir araya geldi. Altındağ Belediyesi’nde düzenlenen toplantıda önemli konular üzerinde duruldu.

Sivas Suşehri İmar ve Şehircilik Müdürü göz altına alındı!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında aralarında Suşehri Belediyesinde görevli İmar ve Şehircilik Müdürü Y.Ö'nün de bulunduuğu 6 kişi göz altına alındı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine imar adına bin 448 dava açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, 4 yılda bakanlık aleyhine açılan imar konulu bin 448 adet davadan 495 adedinin lehte, 212 adedinin aleyhte ve 6 adedinin de kısmen lehe kısmen aleyhe sonuçlandığını bildirdi.

imar ve şehircilik müdürlüğü faaliyet raporu Haberi

imar ve şehircilik müdürlüğü faaliyet raporu

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Duraliler Mahallesinin Kamu Yararı Kararı belgesini vatandaşla paylaştı. 

Yaklaşık 4 ay önce belediye meclisinden imar planını geçiren Başkan Tütüncü, 59 günde alınan Kamu Yararı Kararı yazısını mahalle sakinlerine gösterdi. Tütüncü, imarın yapılmasıyla birlikte halkın talebi olan aile sağlığı merkezi, kapalı pazar alanı, cami ve parkların hemen yapımına başlanacağını açıkladı. 

Tütüncü'nün mahalle pazarı alanında düzenlediği mitinge, AK Parti milletvekili adayları Mustafa Köse, Nevin Korkmaz Zor, İlçe Başkanı Yusuf İşeri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile belediye bürokratları katıldı. Konuşmasına Duralilerin en önemli isteğini ger çekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek başlayan Tütüncü, imar müjdesini anlattı. 

Mahallenin tamamının imar planını 4 ay önce belediye meclisinden geçtiğini hatırlatan Tütüncü, imar sürecini şu sözlerle anlattı; "Toprak Koruma Kurulu Kararını almamız gerekiyordu, Tarım, Gıda...