04 / 05 / 2024

İmar ve Yapı Denetim Kanunu taslağı erdoğan bayraktar

İmar ve Yapı Denetim Kanunu taslağı erdoğan bayraktar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İmar ve Yapı Denetim Kanunu ile ilgili taslağın hazırlandığını ve yakında Meclis'e geleceğini belirterek bakanlığın denetim yetkilerinin çok daha netleşeceğini söyledi...

Mar Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Baran Kurt tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Tuğer Endüstriyel Ürünler Ve Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğer Endüstriyel Ürünler Ve Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Tüba Ulusaoy tarafından kuruldu.

Ulgar İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ulgar İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi 2 milyon 100 bin TL ile Engin Elibol ve Özkan Günay tarafından kuruldu.

Omak Grup İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omak Grup İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eylem Edeş, Kemal Coşkun, Oğuz Kamil Ercantürk ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Rölöve Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şahin, Gökhan Keser, İsmail Köksal, Mustafa Harputluoğlu ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Demek Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Team Steelart Çelik ve Yapı Elemanları İnşaat Enerji Turizm İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Team Steelart Çelik ve Yapı Elemanları İnşaat Enerji Turizm İthalat İhracat Anonim Şirketi, Ersen Serin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Melek Gösterişli Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Kadıköy'de kuruldu.

Ferzem İnşaat ve Yapı Malzemeleri Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferzem İnşaat ve Yapı Malzemeleri Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kenan Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Tuzla, Aydıntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mevlana Beton ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevlana Beton ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Rabia Kulaksız tarafından kuruldu...

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde Mustafa Topal tarafından İstanbul Üsküdar'da kuruldu...

Bordo Boya Hırdavat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bordo Boya Hırdavat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Emre Çakmak tarafından 21 Mart 2016 tarihinde 20 bin TL sermaye ile İstanbul Ümraniye'de kuruldu...

Akka Ahşap İzolasyon Sistemleri ve Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akka Ahşap İzolasyon Sistemleri ve Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Barbaros Akkaya Müdürlüğü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi'nde kuruldu.

BYS İnşaat Organizasyon ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYS İnşaat Organizasyon ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin Akyol tarafından 40 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Halk Caddesi'nde kuruldu.

Şanlıurfa Eyyübiye'de yol açma ve yapım çalışmaları sürüyor!

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dâhilinde yeni yol açma ve yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İmar ve Yapı Denetim Kanunu taslağı erdoğan bayraktar Haberi

İmar ve Yapı Denetim Kanunu taslağı erdoğan bayraktar

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe görüşmeleri kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bütçelerinin görüşülmesi tamamlandı. TOKİ'nin yaptığı konutlara yönelik eleştirilerin haklı olduğunu dile getiren Bayraktar, ancak konut ihtiyacı olan insanların da bulunduğuna dikkat çekti. "Eksiklerimiz,.yanlışlarımız vardır. Siyaset yapmıyorum ancak bir buçuk yıl içinde yeniden bir Van yaptık." diyen Bayraktar, bunu dünyada yapan başka bir devletin bulunmadığını ifade etti. Çevreye ekonomik olarak en iyi adapte olan bir ( ülke olduğumuzu belirten Bayraktar, 60 milyar dolardan daha fazla enerjiye para veren bir ülke olduğumuzun altını çizdi. İmar ve Yapı Denetim Kanunu konusunda taslak hazırlandığını ve yakında Meclis'e geleceğini açıklayan Bayraktar, bakanlığın 1 denetim yetkilerinin çok daha netleşeceğini söyledi. " Kentsel dönüşüm yapılırken şehirlere nasıl...