03 / 05 / 2024

İmaret Caddesinde asfaltlama çalışmaları

İmaret Caddesinde asfaltlama çalışmaları

Karaman Belediyesi’nin İmaret Caddesinde yürüttüğü kaldırım ve asfaltlama çalışmaları tamamlanıyor. İmaret Caddesi’nde altyapısı ile birlikte ele alınan çalışmalarda, içme suyu ve yağmur suyu hatları değişti, kaldırımları yeniden yapıldı.

Kahramanmaraş Trabzon caddesinde depremde çöken Doğruluk Apartmanı ile ilgili şok iddia: Depremden önce şikayet edilmiş!

Ölüm dondurmacılarının Ezgi Apartmanı'ndan sonra, ikinci işyerleri olan ve kentin ana caddesi olan Trabzon caddesinde bulunan Doğruluk Apartmanı'nın da depremde yıkıldığı ve öncesinde Belediyeye şikayet edildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da bin TL sermaye bedeli ile Bayram Hamurcu tarafından kuruldu.

Marmaris Yol Asfaltlama Makina İnşaat Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Marmaris Yol Asfaltlama Makina İnşaat Nakliye Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Düzey Yol Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzey Yol Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Altın tarafından kuruldu.

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Oğuzhan Altın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Malatya Bostanbaşı'da yeni yollar açılıyor!

Bostanbaşı caddesinde çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapısı tamamlanan kısımda asfaltlama çalışmalarına başladı.

İskenderun'daki asfaltlama çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

Çatalca Muratbey'in yolları asfaltlanıyor!

Çatalca Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında, Muratbey Mahallesi Çayır Yolu Caddesinde asfalt serim çalışması gerçekleştirildi.

İmaret Caddesinde asfaltlama çalışmaları Haberi

İmaret Caddesinde asfaltlama çalışmaları

Fen İşleri ekiplerince asfalt serimi gerçekleştirilen cadde, aydınlatma sistemi ve peyzaj düzenlemesinin de tamamlanmasının ardından daha modern bir hale gelecek. Her geçen gün hizmet kalitesinin daha da arttığını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Modern şehircilik anlayışıyla cadde düzenlemelerine devam ediyoruz. Şehrin en merkezinde bulunan 2. İstasyon, Molla Fenari, Yeni Minare, Yunus Emre ve Mehmet Bey Caddelerinin ardından şimdide İmaret Caddesini daha modern ve kullanışlı hale getiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla, her zaman dile getirdiğimiz gibi 35-40 yıllık, kullanılamaz hale gelen alt yapıyı tamamen değiştiriyoruz. Kaliteli sıcak asfalt serimi ve kaldırım düzenleme çalışmaları ile en işlek caddelerimizi tamamen yeniliyoruz. Karaman’ın genelinde özverili bir şekilde hizmet veriyoruz. Tüm imkanlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz”...